Vacature niet meer actief

TOA Biologie 2e graad 0,3 fte (vervanging)

De vacature

Vacature Technisch Onderwijsassistent (TOA) Biologie op het Liemers College, Landeweer, 0,3 FTE (vervanging)
Ben jij een enthousiaste en ervaren technisch onderwijsassistent (TOA) voor het vak Biologie. Heb jij affiniteit met onze vmbo-leerlingen en krijg jij energie van het begeleiden en (technisch) ondersteunen bij practica? Ga dan aan de slag als TOA Biologie op het Liemers College in Zevenaar!

WAT GA JE DOEN?
Als TOA ondersteun jij onze docenten biologie. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je begeleidt leerlingen bij practica, zorgt voor een veilige leeromgeving en je bent in staat om het maximale uit een leerling te halen. Dit doe jij op een enthousiaste en motiverende manier. Ook kan het zijn dat je surveilleert bij inhaaltoetsen. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, oplossingsgericht, pro-actief, inspireren & motiveren.

Waarom werk ik bij het Liemers College?
Ik ben hier gaan werken omdat ik houd van deze doelgroep. De directheid en openheid van de leerlingen maakt het heerlijk om met deze groep te werken. We werken hard en we werken echt samen aan onze gezamenlijke doelen. Samenwerken is een must in onze school!’

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze docenten! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Openheid, reflectief en humor.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per direct (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.
  • Je krijgt een tijdelijk contract voor de duur van de vervanging voor 0,3 FTE. En werk je al op een van de scholen van Quadraam en lijkt het je leuk om tijdelijk wat extra te werken op het Liemers college? Wees welkom!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald als TOA in schaal 7. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.922,00 en maximaal € 2.986 bruto per maand bij een volledige werkweek (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met TOA’s. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten en collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.WAT BRENG JE VERDER MEE?
Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond of beschikt over hbo werk- en denkniveau met werkervaring en vakkennis op het gebied van biologie. Je hebt affiniteit met onze vmbo leerlingen en kunt tijdens het begeleiden je kennis met enthousiasme delen. Je kunt goed organiseren en je organiseert je eigen werk zo, dat je goed benaderbaar en laagdrempelig bent voor leerlingen en collega's. Je ziet het werk liggen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en de locatie Landeweer van het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Hanneke Benjamins, onderwijsdirecteur. Hanneke is te bereiken via 0316-583800 of per mail: h.benajamins@liemerscollege.nl.

SOLLICITEREN & GESPREKKEN
Reageren kan via Meesterbaan tot en met 1 september 2019. De gesprekken vinden kort daarna plaats.

Deze vacature wordt direct intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten onze voorkeur.Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Zevenaar

Postbus 412

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!