Vacature niet meer actief

Locatieleider Praktijkschool Symbion 0,8 FTE (regulier)

De vacature

VACATURE LOCATIELEIDER PRAKTIJKSCHOOL SYMBION, DIDAM, 0,8 FTE
Ben jij onze nieuwe geinteresseerde en betrokken locatieleider met een groot hart & passie voor onze leerlingen? Ben jij resultaatgericht en besluitvaardig? Zie jij volop kansen en mogelijkheden? Wil jij je voor langere tijd verbinden aan onze school? Ga dan aan de slag op onze praktijkschool, Symbion in Didam!

WIE BEN JE EN WAT GA JE DOEN?
Leiding geven! Je hebt hoge verwachtingen, denkt in kansen en mogelijkheden, en je werkt graag vanuit vertrouwen. Je stelt graag doelen en bent resultaatgericht. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de locatie in Didam en geef je leiding aan een team van ongeveer 40 collega’s. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het pedagogisch en didactisch handelen binnen de school. Je weet daarnaast collega’s te stimuleren en ruimte te creëren voor verdere vernieuwing en ontwikkeling van het onderwijs. De talenten van de teamleden weet je daarbij maximaal te benutten en je weet de diversiteit aan krachten in het team tot een geheel te smeden. Als locatieleider Symbion werk je nauw samen met de algemeen directeur PrO en de collega locatieleider bij Produs (de andere praktijkschool, onderdeel van Quadraam). Als MT zijn jullie samen verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de scholen.

WAAROM WERK IK BIJ SYMBION?
‘Ik ben een luisterend oor en coach. Ik zie kansen en mogelijkheden bij iedere leerling en kan de talenten van de leerlingen verder ontwikkelen.’
‘Het gaat verder dan alleen onderwijs. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.’

OVER ONS
Symbion is de praktijkschool in de Liemers en biedt onderwijs aan onderwijs aan ongeveer 250 leerlingen. Modern en uitdagend onderwijs, 21st century skills, coachend begeleiden en regie bij de leerling zijn de belangrijkste thema’s waar wij aan werken! Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Onze kernwaarden? Motiveren en inspireren, leren van elkaar, ambitieus en denken vanuit kansen!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden een inspirerende en uitdagende werkomgeving op onze locatie in Didam. Je krijgt de verantwoordelijkheid om samen met het MT en de docenten het onderwijs verder te ontwikkelen. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Een jaarcontract met een dienstverband voor 0,8 FTE. Bij goed functioneren ontvang je na 1 jaar een vaste aanstelling.
 • Het salaris bedraagt minimaal € 3.459,- en maximaal € 5.403,- (schaal 12 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
 • Een vaste onkostenvergoeding van € 50,- per maand.
 • Een maandelijkse bruto vergoeding ter hoogte van 5% van het maandsalaris ter compensatie van (eventueel) overwerk.
 • Veel vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een laptop en telefoon.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken. Ook kun je deelnemen aan een intervisietraject met andere nieuwe afdelingsleiders.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
 • Je stuurt jouw team aan op basis van verbinding, samenwerking en vertrouwen. Je bent een ervaren en coachend leider en wilt sámen met het team werken.
 • Je bent oprecht geinteresseerd in de ander en helpt anderen zichzelf te ontwikkelen.
 • Je bent zichtbaar voor de docenten en leerlingen en beschikt over empathisch vermogen.
 • Je kunt gefocust, planmatig en strategisch denken en werken. Je bent in staat teams te ontwikkelen richting taakvolwassenheid en het vergroten van eigenaarschap in de organisatie.
 • Je hebt kennis van en/of ervaring met de doelgroep en weet dat je samen met het team een belangrijke rol hebt in het realiseren van een kansrijke toekomst.
 • Van alle leidinggevenden bij Quadraam wordt verwacht dat zij omgevingsgericht zijn en samenwerking zoeken met de andere scholen van Quadraam. Verder geven zij het goede voorbeeld in het werken aan de eigen professionele ontwikkeling.
 • Tot slot kun je reflecteren op je eigen handelen, je ook kwetsbaar opstellen en sta je open voor feedback.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en Symbion lees je op www.quadraam.nl en www.symbion.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze directeur, Anja Geritz. Anja is bereikbaar op 0316 583 880 of per e-mail: a.geritz@quadraam.nl.

SOLLICITEREN
Solliciteren kan via Meesterbaan tot en met 15 september 2019. We ontvangen via Meesterbaan heel graag jou motivatie en CV. Worden wij enthousiast? Dan zullen wij je vragen om daarna een filmpje op te nemen, zodat we nog beter ‘beeld’ van jou krijgen. Daarna hoor je of wij je uitnodigen voor een voor een persoonlijke kennismaking.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Deze vacature heeft eerder dit jaar uitgestaan maar helaas geen passende match opgeleverd. Vandaar dat wij de vacature opnieuw uitzetten.

LET OP
Alleen sollicitanties via MeesterBaan nemen wij in behandeling.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Didam

Hoge Witteveld 2

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!