Vacature niet meer actief

Instructeur / docent sociaal emotionele vaardigheden op het Olympus College Arnhem, ca. 0,2 FTE (vervanging)

De vacature

Instructeur / docent sociaal emotionele vaardigheden op het Olympus College Arnhem, ca. 0,2 FTE (vervanging)
Heb jij ervaring met het geven van faalangstreductie trainingen, sociale vaardigheidstrainingen en assertiviteit trainingen? Wil jij samen met het team van het brugjaar Jan Ligthart onze leerlingen helpen om de stap te overbruggen van de basisschool naar het voortgezet onderwijs? Ga dan aan de slag op het Olympus College in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Training geven in een kleine setting aan leerlingen die op het brugjaar Jan Ligthart zitten om te werken aan bepaalde achterstanden. In deze vacature gaat het om achterstanden op sociaal emotioneel gebied. De trainingen worden op de maandag en woensdagochtend gegeven.

Instructeurs / docenten met een pedagogische opleiding, basisschool docenten en docenten met een tweede graads opleiding worden van harte uitgenodigd om te solliciteren op deze functie!

Waarom werken op het Olympus College Arnhem?

‘Er is hier veel aandacht voor het inwerken en begeleiden van nieuwe docenten, dat is echt anders dan op andere scholen’
‘De sfeer is hier goed. Er is veel wederzijds respect tussen docenten en leerlingen’
‘We zijn een hele brede school met een grote diversiteit aan leerlingen. Dat maakt het zo interessant!’
‘Er is hier nauwelijks verloop, we zijn een hecht en sterk team’

OVER ONS
Het Olympus College is een school met het profiel Creatief en Sportief. Op het brugjaar Jan Ligthart zitten leerlingen die een extra jaar gebruiken om de overgang van basisschool goed te laten verlopen. Onze school streeft naar goed en breed onderwijs in een inspirerend klimaat. Om aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen maken we ons onderwijs aansprekend en eigentijds. We sluiten daarbij aan bij de verschillende stijlen van leren van leerlingen, met duidelijke kaders. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per direct (of zo snel als mogelijk) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
  • Je krijgt een tijdelijk contract voor de duur van de vervanging voor ca. 0,2 FTE.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald als instructeur B in schaal 9. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.469,00 en maximaal € 3.731,00 bruto per maand bij een volledige werkweek (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Vakantieverlof tijdens de schoolvakanties.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere collega’s.
  • Mogelijkheid om door te groeien binnen zowel het Olympus college als binnen Quadraam.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, heb je een pedagogische achtergrond, ben je een basisschool docent, een RT-er, of je hebt een tweede graads bevoegdheid voor het VO.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Olympus College lees je op www.quadraam.nl en www.olympuscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Anouk Derksen, afdelingsleider. Anouk is te bereiken via 026- 320 2883 of per mail: a.derksen@olympuscollege.nl.

SOLLICITEREN
Reageren kan alleen via Meesterbaan tot en met 20 september 2019.

Tot binnenkort!

Indien wij zeer veel reacties ontvangen behouden wij ons het recht de vacature eerder te sluiten. Deze vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Bij gebleken geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar interne kandidaten.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Olympus 11

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'