Vacature niet meer actief

Een ISK docent Kunst, Cultuur & Techniek 0,6 fte (vervanging)

De vacature


ISK Quadraam ZOEKT PER direct
Een ISK-docent Kunst en Cultuur & Techniek 0,6 fte (vervanging)

DE UITDAGING
Voor de afdeling ISK (Internationale Schakel Klassen) zijn we per direct op zoek naar een praktijkgerichte docent Kunst en Cultuur & Techniek die ons team komt versterken. Je geeft les aan leerlingen die net in Nederland zijn komen wonen en die nog weinig Nederlands spreken. Je brengt de lesstof enthousiast over en weet leerlingen te motiveren om de verschillende vaardigheden te leren.
Je verricht de reguliere werkzaamheden als docent, maar de grootste uitdaging is de doelgroep waar je dit mee en voor doet. Je werkt met een groep jongeren met ieder hun eigen verhaal en achtergrond. De verschillen tussen de leerlingen zijn groot. Dat vraagt om doorzettingsvermogen, creativiteit en onderwijservaring.
Je geeft les aan leerlingen van wie een deel na de ISK-opleiding zal uitstromen naar Praktijkonderwijs of vmbo-basis. Je bent pedagogisch stevig onderlegd en je weet hoe je voor jouw vak de relatie kunt leggen met de Nederlandse taal. Naast je werkzaamheden als docent vragen we je ook om samen met een duo-mentor het mentoraat van een klas op te pakken.

WAT BRENG JE MEE?
Om de functie succesvol in te vullen:
  • Heb je een 2e graads bevoegdheid voor het VO.
  • Heb je ervaring met Praktijkonderwijs en/of vmbo-basis leerlingen.
  • Ben je enthousiast, geef je niet snel op en kun je goed improviseren.
  • Daarnaast heb je de vakinhoudelijke en pedagogische competenties om stof goed over te brengen.
  • Het belang van differentiëren in de klas hoeven we jou niet uit te leggen.
  • Kan je met jongeren (12-15 jaar) van verschillende culturele achtergronden overweg.

WIJ BIEDEN
De ISK is onderdeel van Quadraam en is gevestigd op twee locaties: vmbo ’t Venster en het Olympus. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeren wij in de verdere ontplooiing. Je krijgt alle middelen en mogelijkheden voor permanente professionalisering aangeboden door middel van ons eigen ontwikkelingscentrum Quriuz (www.quriuz.nl).

Het gaat om een tijdelijk dienstverband in verband met ziektevervanging. We kunnen nog geen indicatie geven hoe lang deze vervanging duurt. De functie is gewaardeerd conform schaal LB (minimaal € 2.747,- en maximaal € 4.186,-). De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VO.

HEB JE VRAGEN?
Meer informatie over de ISK staat op https://vmbo-venster.nl/Onderwijs/ISK. Meer informatie over Quadraam is te vinden op www.quadraam.nl.

Voor vragen kun je terecht bij Sanne van der Veen (coördinator). Zij is te bereiken via 026-3209850.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Je kunt op deze vacature reageren t/m 4 oktober 2019.


De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

LET OP! Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling.

Op woensdag 9 oktober 2019 vinden de eerste gesprekken plaats.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Thomas a Kempislaan 82

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!