Vacature niet meer actief

Administratief & secretarieel medewerker op het Stedelijk Gymnasium Arnhem, 0,55 FTE (intern- regulier)

De vacature

Vacature administratief & secretarieel medewerker op het Stedelijk Gymnasium Arnhem,
0,55 FTE (intern- regulier)
Ben jij onze nieuwe administratief/ secretarieel medewerker? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de administratie op orde houdt. Ga aan de slag op het Stedelijk Gymnasium in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Je werk bestaat uit het ondersteunen van de schoolleiding en het ondersteunen van de leerlingenadministratie en financiële administratie. Denk daarbij aan agendabeheer, het bijhouden van de leerlingen administratie, het verwerken van facturen, het verwerken van de post, het ondersteunen van processen rondom examens en het plannen van bijvoorbeeld ouderavonden.
Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, pro-actief, zelfstandig, accuraat, klantvriendelijk, stressbestendig en flexibel en vakinhoudelijk sterk.

De werktijden zijn in overleg met ons team. Je bent in ieder geval aanwezig op maandag en donderdag de hele dag.

OVER ONS
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met 950 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een openbaar categoriaal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen. Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en autonomie. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 november 2019 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
  • Je krijgt een jaarcontract voor 0,55 FTE. Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte kan dit na 1 jaar worden omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 4 of 5. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.777,00 en maximaal € 2.588,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Dit kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Vakantieverlof tijdens de schoolvakanties.
Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Je bent in bezit van een MBO opleiding en je hebt enkele jaren ervaring als administratief/secretarieel medewerker (bij voorkeur in het Voortgezet Onderwijs). Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, kunt prima zelfstandig werken maar ook samenwerken in een team. Verder ben je pro-actief en ben je bekend met Magister en Office 365.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Stedelijk Gymnasium lees je op www.quadraam.nl en www.gymnasiumarnhem.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met ons hoofd administratie, Fien Visser is te bereiken via 026-3209840 of per mail: f.visser@gymnasiumarnhem.nl.

LOOP MEE!
Wil je ons beter leren kennen, alvorens je solliciteert? Loop dan een middagje mee op onze administratie. Neem hiervoor contact op met Fien Visser.

SOLLICITEREN
Reageren kan via Meesterbaan tot en met 2 oktober 2019. De gesprekken vinden kort daarna plaats.

Tot binnenkort!

LET OP
Alleen sollicitaties ontvangen via Meesterbaan kunnen wij in behandeling nemen. Mochten wij overweldigend veel reacties ontvangen, dan behouden wij ons het recht de vacature eerder te sluiten.

Deze vacature wordt tot en met zondag 29 september alleen intern uitgezet. Alleen medewerkers in dienst van Quadraam kunnen reageren op deze vacature.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Thorbeckestraat 17

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!