Vacature niet meer actief

Vacature Studiebegeleider 0,4 FTE (vervanging)

De vacature

Vacature Studiebegeleider op het Stedelijk Gymnasium Arnhem, 0,4 FTE (vervanging)

Ben jij onze Studiebegeleider? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de trajectklas vorm geeft. Ga aan de slag op het Stedelijk Gymnasium in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Jij helpt leerlingen met een ontwikkelingsperspectief bij het structureren en plannen van het huiswerk. De doelgroep bestaat grotendeels uit leerlingen met een stoornis binnen het autistisch spectrum en daaraan gerelateerde leer- en gedragsproblematiek. Je stimuleert effectieve leerstrategieën bij de leerlingen en geeft ze inhoudelijke uitleg bij de verschillende vakken. Je vangt leerlingen op, signaleert problemen en stemt deze af met de orthopedagoog. Je spreekt leerlingen aan op hun gedrag en laat hen hierop reflecteren. Je houdt
studie-vorderingen bij en evalueert de gemaakte handelingsplannen.

OVER ONS
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met 950 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een openbaar categoriaal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen. Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en autonomie. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 2 november 2019 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je krijgt een tijdelijk contract voor 0,4 FTE voor de duur van de vervanging.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 6. Je salaris bedraagt dan minimaal €1874,- en maximaal €2710,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Vakantieverlof tijdens de schoolvakanties.
Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
De studiebegeleider die wij zoeken:
 • bezit bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding;
 • heeft kennis van en aantoonbare werkervaring met leerlingen met leer- en gedragsstoornissen en / of een disharmonisch intelligentie-profiel;
 • heeft kennis van leerstijlen en effectieve leerstrategieën;
 • heeft affiniteit met gymnasiaal onderwijs, bij voorkeur met de vakken Grieks en Latijn;
 • is open en toegankelijk;
 • herkent zich in de kwaliteiten: pedagogisch en didactisch competent, initiatiefrijk en is gericht op samenwerking met leerlingen, collega’s en directie.
 • is vier middagen per week beschikbaar.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Stedelijk Gymnasium lees je op www.quadraam.nl en www.gymnasiumarnhem.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met conrector Donny Talsma. Zij is te bereiken via 026-3209840 of per mail: d.talsma@gymnasiumarnhem.nl

SOLLICITEREN
De vacature van studiebegeleider kan in combinatie met de vacature specialist leerlingenbegeleiding worden ingevuld. Je kunt ook op een enkele vacature reageren.

Reageren kan via Meesterbaan tot en met 7 oktober 2019. De gesprekken vinden plaats op 10 oktober. Tot binnenkort!
LET OP: Alleen sollicitaties ontvangen via Meesterbaan kunnen wij in behandeling nemen.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Thorbeckestraat 17

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!