Vacature niet meer actief

Financieel medewerker

De vacature

FINANCIEEL MEDEWERKER
Duiven – 32/40 uur – hbo

De uitdaging
Geen dag hetzelfde. Een breed takenpakket. Ruimte voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Toekomstperspectief. Deelname aan projecten. En dit allemaal binnen een team waarin gewerkt wordt vanuit vertrouwen en vrijheid. Is dit de omgeving waarin jij als finance professional tot bloei komt? Lees dan snel verder.

In deze functie ben je samen met twee collega’s verantwoordelijk voor een groot deel van de financiele administratie van 14 middelbare scholen. Je maakt onderdeel uit van het Centraal Bureau. Het betreft een functie voor iemand die energie krijgt van o.a. de crediteuren- en debiteurenadministratie maar ook altijd een ‘stip op de horizon’ ziet staan. Met andere woorden, je bent een bouwer, je wil vooruit en bent continue bezig met ‘hoe kunnen we nog efficienter en effectiever werken’. Jij staat vooraan als er een nieuw project wordt geintroduceerd maar weet ook een pas op de plaats te maken en ‘meters’ te maken wanneer de situatie daarom vraagt.

Je bent het aanspreekpunt voor de scholen en externe partijen. Secuur, geduldig en communicatief zijn passende competenties voor jou!

Wij zijn op zoek naar een (semi) starter op de arbeidsmarkt. Iemand die zich graag wil ontwikkelingen binnen een financiele administratie en van daaruit verder wil groeien in het vak.

De organisatie
De Gelderse Onderwijsgroep Quadraam biedt onderwijs op 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, De Liemers en Overbetuwe. Leerlingen kunnen er terecht voor alle onderwijsniveaus. Iedere school heeft daarnaast haar eigen profiel: van (top)sport tot creatief, van Montessori- tot hoogbegaafdenonderwijs, van technasium tot tweetalig.

Als financieel medewerker maak je onderdeel uit van de afdeling financien en vastgoed, welke onderdeel is van het Centraal Bureau van Quadraam. De sfeer op de afdeling is informeel en laagdrempelig. De mentaliteit is gedreven en ambitieus. De afdeling is vooruitstrevend, is gericht op samenwerken en heeft eigenaarschap hoog in het vaandel staan.

De functie
In deze financiele rol ben je mede verantwoordelijk voor de crediteuren- en debiteurenadministratie, liquide middelen en contractbeheer. En daarnaast zul je actief deelnemen aan een aantal projecten als bijvoorbeeld Cashless werken. Veel is geautomatiseerd, maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor verdere optimalisatie. In deze functie is het belangrijk dat je procesmatig werkt, dat je snapt wat er gebeurt en dat je oorzaken en gevolgen kunt overzien en kunt voorkomen.

Een overzicht van de taken en verantwoordelijkheden:
  • Verantwoordelijk voor de gehele crediteuren- en debiteurenadministratie van alle scholen;
  • Beheren van liquide middelen;
  • Beheren van de financiele (crediteuren) mailboxen;
  • Opmaken balans specificaties;
  • Ondersteunen bij contractbeheer (o.a. betalingen langlopende contracten);
  • Ondersteunen van assistent controllers (uitzoeken van gegevens, rapportages aanleveren);
  • Beheer SimpelCard betaalsysteem;
  • Deelnemen aan (financiele) projecten;
  • Procesverbeteringen doorvoeren.
Voor wie
Ben jij een starter op de arbeidsmarkt? En heb je een gerichte bedrijfseconomische opleiding afgerond (hbo)? Dan is dit welllicht de stap naar jouw professionele carriere. Je krijgt de kans om in korte tijd veel te leren, verantwoordelijkheid te dragen en je persoonlijk te ontwikkelen. Al korte tijd actief op de arbeidsmarkt maar niet helemaal gelukkig in je huidige functie? Toe aan een andere omgeving, andere of meer verantwoordelijkheden en nieuwe uitdagingen? Ook jouw sollicitatie zien wij graag tegemoet.

Voorwaarden
Wij beseffen ons dat er veel gevraagd wordt van een professional maar Quadraam biedt ook veel. Je ontvangt een prima salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 11 weken vakantie). De cao VO is van toepassing (deze functie is ingedeeld in schaal 6).

Meer informatie
De werving en selectie voor deze functie wordt verzorgd door Talent in Control. Contactpersoon is Maudy Hellendoorn, 06-45302018. Interesse? Neem gerust contact op of mail je cv naar: maudy.hellendoorn@talentincontrol.com.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Postbus 7

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!