Vacature niet meer actief

Docent Zorg en Welzijn 2e graad 0,5 fte (vervanging)

De vacature

Docent Zorg & Welzijn 2e graad op Het Westeraam Elst, 0,5 FTE (vervanging)
Onze enthousiaste en gedreven docent voor het vak Zorg & Welzijn is helaas (naar verwachting) langdurig ziek. Daarom zijn wij met spoed op zoek naar een goede vervanger die graag de lessen op Het Westeraam wil verzorgen. Meer weten? Lees dan snel verder.

WAT GA JE DOEN?
Lessen Zorg & Welzijn geven! Dit doe je op een enthousiaste en bruisende manier. Jij biedt volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daar op aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, pro-actief, inspireren & motiveren.

Waarom werk ik op Het Westeraam?
‘Ik ben hier gaan werken, omdat ik hier iets kan toevoegen. Het is meer dan alleen lesgeven’
‘We werken hier echt samen en gaan voor de gezamenlijke doelen’
‘Er is hier veel ruimte om jezelf te ontwikkelen’

OVER ONS
Het Westeraam is een jonge en sterk groeiende school in Elst (Gelderland). Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. We doen dat door goed onderwijs en goede begeleiding te verzorgen. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een VMBO school voor de basisberoeps, kaderberoeps en gemengde leerweg. Met ongeveer 450 leerlingen werken onze docenten iedere dag met veel toewijding en enthousiasme aan de toekomst van onze leerlingen. Wij werken nauw samen met Lyceum Elst (mavo, havo en vwo). Beide scholen staan op hetzelfde terrein. Wat ons kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Samen ontwikkelen, vertrouwen en verbinding!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per direct (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
  • Je krijgt een contract voor de duur van de vervanging van 0,5 FTE.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald als docent in LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.747,00 en maximaal € 4.186,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten Zorg & Welzijn.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, ben jij bij voorkeur in bezit van een 2e graads bevoegdheid docent Zorg & Welzijn. Verder vinden wij het belangrijk dat je affiniteit hebt met onze leerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en Het Westeraam lees je op www.quadraam.nl en www.westeraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Jan Broeder, afdelingsleider. Jan is te bereiken via 0481-362930 of per mail: j.broeder@hetwesteraam.nl (Jan is afwezig in de herfstvakantie van 14 tot en met 19 oktober 2019).

SOLLICITEREN
Reageren kan alleen via Meesterbaan tot en met 19 oktober 2019. De gesprekken vinden kort daarna plaats.

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Elst

Auditorium 6

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!