Vacature niet meer actief

Medewerker Servicedesk IT (regulier)

De vacature

VACATURE MEDEWERKER SERVICEDESK IT BIJ QUADRAAM, DE GELDERSE ONDERWIJSGROEP, 1,0 FTE

Ben jij een probleemoplosser bij uitstek? Ben jij dienstverlenend en help jij graag onze collega’s uit de brand? Versterk jij ons team met jouw kennis en expertise van ICT? Ga dan aan de slag bij Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep!

WAT GA JE DOEN EN WIE BEN JIJ?
Bij het Centraal Bureau Quadraam zijn wij op zoek naar een servicedesk medewerk(st)er. Als nieuwe collega krijg je een actieve en semi-zelfstandige rol in het ICT proces. Je zorgt er voor dat collega’s bij Quadraam kunnen (blijven) werken met de huidige en toekomstige ICT-middelen. In deze rol ondersteun je de activiteiten in ons Convent, onze ontmoetings-, vergader- en conferentieruimte. Hierbij krijg je te maken met beeld en geluid, behorende bij presentaties en vergaderingen. Je bent de probleemoplosser bij uitstek. Als je dat deel beheerst kun je je verder ontwikkelen in het functioneel systeembeheer. ICT moet een middel zijn en geen belemmering in het werk, hier kun jij je kennis en expertise toepassen! Je bent een energieke en enthousiaste persoonlijkheid en je durft op te vallen en je te onderscheiden Je bent geduldig en kunt zaken goed uitleggen aan een gebruiker. Collega’s komen graag bij jou als ze vragen hebben!

WAAROM WERK IK BIJ QUADRAAM?

ICT is essentieel voor modern onderwijs. Binnen IM zorgen we er voor dat alle leerlingen en medewerkers veilig en snel onze digitale snelweg naar veel Cloud toepassingen optimaal gebruiken” Ravi Plomp, IM Service en Infrastructuur.
‘Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!’ Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

OVER ONS
Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. De diversiteit aan scholen maakt Quadraam een aantrekkelijk werkgever. Van praktijkonderwijs tot gymnasium en van regulier onderwijs tot Montessori. Quadraam biedt het allemaal. Hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten, medewerkers en MT-leden krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 6 januari 2020 een inspirerende werkplek in een sterk veranderende werkomgeving. Afhankelijk van jouw mogelijkheden kun je een variatie aan ervaringen opdoen! Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een jaarcontract met een dienstverband voor 1,0 FTE. Bij goed functioneren en voldoende formatie ontvang je na 1 jaar een vaste aanstelling.
  • Het salaris bedraagt minimaal € 1.777,- en maximaal € 2.464 (schaal 4, bij goed functioneren mogelijk uitloop naar schaal 5 van de CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
  • Veel vakantiedagen!
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen te doen via Coolblue en Bol.com etc.
  • Werken (en wonen) in een prachtige groene regio met weinig files.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
WAT VRAGEN WIJ?
Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting ICT. Je bent ondernemend, pro-actief en denkt in kansen en ontwikkelingen. Verder ben je leergierig, werk je graag zelfstandig, maar ook graag in een team.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam lees je op www.quadraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Clemens Linderhof, IM/ICT Architect. Clemens is te bereiken via 026-3208800 of per mail: c.linderhof@quadraam.nl. Solliciteren kan via Meesterbaan tot en met 2 november 2019. We ontvangen via Meesterbaan graag jou motivatie en CV.

LET OP!
Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling.

Wij willen de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern geplaatst.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Postbus 7

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!