Vacature niet meer actief

Administratief medewerker op het Beekdal Lyceum ) 0,4 FTE (vervangingsdienstverband)

De vacature

Vacature administratief medewerker op het Beekdal Lyceum Arnhem 0,4 FTE (vervanging)
Twee van onze collega’s gaan met verlof. Daarom zijn wij op zoek naar een goede vervanger die in januari en februari 2020 onze school op administratief vlak kan ondersteunen! Wil jij graag werken op een van de mooiste locaties van Arnhem? Ga dan aan de slag op het Beekdal Lyceum in Arnhem.

WAT GA JE DOEN?
Je werk bestaat uit het ondersteunen van de schoolleiding en het ondersteunen van de leerlingenadministratie en financiële administratie. Denk daarbij aan agendabeheer, het bijhouden van de leerlingen administratie, het verwerken van facturen, het verwerken van de post, het ondersteunen van processen rondom het onderwijs en de examens en het plannen van bijvoorbeeld ouderavonden.
Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, pro-actief, zelfstandig, accuraat, klantvriendelijk, stressbestendig en flexibel en vakinhoudelijk sterk.

De werktijden zijn in overleg met ons team. Je bent bij voorkeur beschikbaar op woensdag en vrijdag.

Waarom werk ik op het Beekdal Lyceum in Arnhem?
 • ‘Ik werk binnen een fijne vaksectie en kan veel overleggen als ik dat wil, maar ook zelfstandig werken. Ik krijg de ruimte die ik nodig heb’
 • ‘De deuren staan hier altijd open. Ik ervaar hierdoor geen hiërarchie’
 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd’
 • ‘Omdat sommige van onze leerlingen topsporter zijn, wordt er meer flexibiliteit van mij gevraagd. Dit bevalt mij erg goed’.
 • ‘Wij werken op een van de mooiste plekken in Arnhem Noord, tussen de heuvels en het groen!’

OVER ONS
Het Beekdal Lyceum is een middelbare school in Arnhem-Noord met een geheel eigen identiteit. Onze leerlingen volgen een sport- of cultuurprofiel. We hebben binnen onze school een opleiding voor topsporters en topdansers. Onze school telt 1.300 leerlingen en is goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een middelbare school voor havo, vwo met een 2-jarige brugperiode. Wat ons kenmerkt? Dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Van onze directie krijg jij alle vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk doe je dit wel binnen de schoolbrede kaders. Wanneer je bij ons begint, kun je rekenen op begeleiding door een docentencoach. Zo zorgen wij voor een goede start!

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wij bieden jou vanaf 1 december 2019 of 1 januari 2020 voor de duur van 2 tot 3 maanden een inspirerende en uitdagende werkomgeving op onze locatie naast park Angerenstein in Arnhem. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je krijgt een contract voor de duur van de vervanging van 0, 4 FTE.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 5. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.811,00 en maximaal € 2.588,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Vakantieverlof tijdens de schoolvakanties.
Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Je bent in bezit van een MBO opleiding en je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring als administratief/secretarieel medewerker. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, kunt prima zelfstandig werken maar ook samenwerken in een team. Verder ben je pro-actief en ben je bekend met Office 365 (Magister is een pre).

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Beekdal Lyceum lees je op www.quadraam.nl en www.beekdallyceum.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Niels van der Graaff, 026-3209820 of n.vandergraaff@beekdallyceum.nl.

SOLLICITEREN & GESPREKKEN
Reageren kan via Meesterbaan van 20 oktober 2019 tot en met 26 oktober 2019. De gesprekken vinden kort daarna plaats.

LET OP!
Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling. Mochten wij overweldigend veel reacties ontvangen dan behouden wij ons het recht de vacature eerder te sluiten.

Acquisitie en om Meesterbaan heen solliciteren wordt niet op prijs gesteld. Sollicitaties die wij op deze manier ontvangen nemen wij niet in behandeling.


Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Bernhardlaan 49

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!