Vacature niet meer actief

Docent Frans 1e graad, 0,5 FTE (Vervanging)

De vacature

VACATURE DOCENT FRANS 1E GRAAD, 0,5 FTE (VERVANGING)
Onze docente Frans gaat van 6 januari tot en met 8 maart met verlof. Daarom zoeken wij naar een enthousiaste vervanger! Ben jij 1e graads docent Frans? Wil jij graag lesgeven aan leerlingen in klas 1 t/m 4 van ons Gymnasium? Ga dan per januari 2020 aan de slag als docent Frans op het Stedelijk Gymnasium in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Jij mag – voor de duur van de vervanging- lesgeven aan onze onder- en bovenbouw leerlingen. Dit doe jij op een inspirerende en motiverende wijze! Naast lesgeven ontwikkel je zo nodig materiaal en toetsen. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, pro-actief, inspireren & motiveren, vakinhoudelijk sterk.

Waarom werken op het Stedelijk Gymnasium Arnhem?
 • ‘Je krijgt op onze school ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en te leren.’
 • ‘Je geeft les aan nieuwsgierige en ook een tikkie eigenwijze leerlingen’
 • ‘Op onze school staan docenten en leerlingen voor je klaar om te helpen’

OVER ONS
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met 1000 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een openbaar categoriaal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen. Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven. Ons gymnasium doet het goed!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 januari 2020 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je krijgt een contract voor de duur van de vervanging van 0,5 FTE.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in LB, met minimaal € 2.747,- bruto per maand en maximaal € 4.186, - bruto per maand.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze betalen we naar rato direct uit, naast je salaris.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Vakantieverlof tijdens de schoolvakanties.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om de functie succesvol in te vullen, ben je in het bezit van een 1e graad bevoegdheid Frans. Je hebt affiniteit met onze vwo leerlingen. Verder ben je enthousiast, flexibel en beschikbaar voor de duur van de vervanging (9 weken).

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Stedelijk Gymnasium lees je op www.quadraam.nl en www.gymnasiumarnhem.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze rector, Mirjam Stuiver- Zaal. Mirjam is te bereiken via 026-3209840 of per mail: m.stuiver@gymnasiumarnhem.nl.


SOLLICITEREN & GESPREKKEN
Reageren kan via Meesterbaan tot en met vrijdag 15 november 2019. De gesprekken vinden plaats op 20 en 21 november 2019.

Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan op www.werkenbijquadraam.nl.

LET OP! Alleen sollicitaties via Meesterbaan kunnen wij in behandeling nemen.

Deze vacature wordt direct intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten onze voorkeur.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Thorbeckestraat 17

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!