Vacature niet meer actief

Vrijwilliger Open leercentrum

De vacature

Ga aan slag als vrijwilliger op het Open Leercentrum! Flexibel aantal uren

Vind je het leuk om met pubers te werken? Houd je van boeken en van informatieverstrekking aan jongeren? Dan zijn wij op zoek naar jou om als vrijwilliger ons team in het Open Leercentrum (OLC) van het Beekdal Lyceum voor een aantal dagdelen per week te versterken!

WAT GA JE DOEN?
Je taken bestaan uit het uitlenen van laptops en boeken, en het ondersteunen van leerlingen in de leeftijd van 12 tot ongeveer 18 jaar. Tot die taken behoort ook het helpen zoeken op internet. De OLC-vrijwilliger ondersteunt de OLC-medewerker bij het verrichten van de dagelijkse werkzaamheden. Het OLC is elke dag geopend tussen 8 en 16 uur. In deze periode kunnen leerlingen gebruik maken van de werkruimte met daarin computers, werktafels, boeken en een leeshoek. Het OLC is een dynamische werkomgeving waarbij je zowel met de leerlingen te maken hebt als met docenten en onderwijsondersteunend personeel.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Een leuke en bruisende werkplek! Het aantal uren is in overleg. Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding, welke wettelijk is vastgesteld op maximaal € 170,00 per maand.

OVER ONS
Het Beekdal Lyceum, onderdeel van Quadraam, biedt kwalitatief hoogstaand onderwijs aan leerlingen op havo/vwo-niveau. Wij profileren ons met het aanbieden van extra sport en cultuur en ruimte te bieden aan ieders talent. Als Topsport Talent School en als partner van ArtEZ Dansacademie biedt het Beekdal Lyceum speciale faciliteiten voor topsporters en dansers.

WAT BIED JIJ?
Je vind het leuk om de jongeren te helpen en te adviseren. Je bent makkelijk benaderbaar en staat de jongeren graag te woord! Je hebt een flexibele werkhouding. Omgaan met computers en het internet is voor jou geen enkel probleem.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Beekdal Lyceum lees je op www.quadraam.nl en www.beekdallyceum.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Carolien Zimmerman, telefoon: 026 -3209822, mail: c.zimmermann@beekdallyceum.nl.

Solliciteren kan alleen via Meesterbaan tot en met 15 november 2019. De gesprekken vinden kort daarna plaats. Vanwege de gevoeligheid van deze functie kun je ons een recente VOG overhandigen.

Hebben wij elkaar gesproken en is er een wederzijdse klik? Dan behoort een dagje meelopen en kennismaken met je toekomstige collega’s zeker tot de mogelijkheden. Tot binnenkort!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Bernhardlaan 49

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!