Vacature niet meer actief

Instructeur A/B of Docent Techniek 0,6 FTE (regulier)

De vacature

VACATURE INSTRUCTEUR A/B OF DOCENT TECHNIEK, 0,6 FTE (REGULIER)

Ben jij een enthousiaste en toegankelijke instructeur of docent? Ben jij technisch onderlegd, krijg jij er energie van jouw vakkennis over te brengen, maar nog veel belangrijker, heb jij een groot hart voor onze leerlingen? Ga dan aan de slag bij Symbion, de praktijkschool in Didam!

WAT GA JE DOEN?
Onze leerlingen helpen, ondersteunen en instrueren! Dit doe jij op een enthousiaste en toegankelijke manier. Jij maakt makkelijk verbinding en bent oprecht geïnteresseerd in de leefwereld van de leerlingen. Je helpt en begeleidt hen tijdens de les en zorgt ervoor dat er veilig en goed gewerkt kan worden. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Het vak is nog volop in ontwikkeling en je hebt hierbij een pro-actieve inbreng en houding.

Je herkent jezelf in de woorden: leergierig, betrokken, helpen, coachen, flexibel en samenwerken.

WAAROM WERK IK BIJ SYMBION?
‘Ik ben een luisterend oor en coach. Ik zie kansen en mogelijkheden bij iedere leerling en kan de talenten van de leerlingen verder ontwikkelen.’
‘Het gaat verder dan alleen onderwijs. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.’

OVER ONS
Symbion is de praktijkschool in de Liemers en biedt onderwijs aan ongeveer 200 leerlingen. Modern en uitdagend onderwijs, 21st century skills, coachend begeleiden en regie bij de leerling zijn de belangrijkste thema’s waar wij aan werken! Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Onze kernwaarden? Motiveren en inspireren, leren van elkaar, ambitieus en denken vanuit kansen!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per direct (of zo snel als mogelijk) een inspirerende en uitdagende werkomgeving op onze locatie in Didam. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een contract met een dienstverband voor 0,6 FTE tot einde van het schooljaar. Bij goed functioneren en voldoende formatie ontvang je na 1 jaar een vaste aanstelling.
  • Het salaris bedraagt, afhankelijk van of je start als instructeur of als docent, minimaal € 2.233,- en maximaal € 4.186,00 (schaal 8 of 9 voor een instructeur A of B en schaal 10 voor een bevoegd docent, conform CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt dus plaats op basis van de functie en uiteraard van kennis en ervaring.
  • Veel vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Dat hangt af van wat jij te bieden hebt! Wellicht wil je aan de slag als instructeur A of B, of ben je (bijna) opgeleid als docent techniek en ga je in die rol aan de slag. Wat wij in ieder geval van je vragen is een prettige werkhouding. Iemand die het heerlijk vindt om met onze leerlingen samen te werken en affiniteit met hen heeft. Jouw persoonlijkheid zorgt ervoor dat de kinderen graag bij je komen. Ook ben je een fijne collega voor het team en heb je humor? Dan heb je sowieso een streepje bij ons voor.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en Symbion lees je op www.quadraam.nl en www.symbion.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze directeur, Anja Geritz. Anja is bereikbaar op 0316 583 880 of per e-mail: a.geritz@quadraam.nl. Ook nodigen wij jou van harte uit een dagje mee te lopen of kennis te maken met een van je toekomstige collega’s. Tot binnenkort!

SOLLICITEREN & GESPREKKEN
Reageren kan via Meesterbaan tot en met 19 november 2019. De gesprekken vinden zo snel mogelijk daarna plaats.

LET OP! Alleen sollicitaties via Meesterbaan kunnen wij in behandeling nemen.

Deze vacature wordt direct intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten onze voorkeur.

MEER WETEN!
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Didam

Hoge Witteveld 2

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!