Vacature niet meer actief

Directeur Bedrijfsvoering

De vacature

VACATURE DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING 0,8-1,0 FTE
Ben jij een ondernemende directeur bedrijfsvoering met een sterke financiële en strategische focus? Ben jij veranderkundig sterk ontwikkeld, verbindend, energiek, resultaatgericht en besluitvaardig? Kom dan jouw bijdrage leveren aan de strategische agenda van Quadraam!

DE AANLEIDING
Vanwege het vertrek van onze directeur bedrijfsvoering én de samenvoeging van diverse afdelingen zijn wij op zoek naar een nieuwe, energieke directeur. Quadraam is een lerende gemeenschap die kennis en kunde wil verbinden. Onze primaire taak is om de scholen te ondersteunen en te voorzien van kennis en innovaties. Jouw belangrijkste opdracht in deze functie is het beheer en de verantwoording van onze financiën. Verder voer je de regie op het inrichten van een integrale backoffice, het doorontwikkelen van stuurinformatie en de verdere inrichting van de ICT-infrastructuur. Je bent eindverantwoordelijk voor de portefeuilles financiële administratie, business control, inkoop, vastgoed en ICT.

De functie en exacte taken, daar hebben we het nog wel over. Voor ons is het veel belangrijker om het te hebben over wat jíj komt brengen als persoon. Dus, wie ben jij?
 • Je bent een analytische denker en proactief.
 • Je hebt een sterke financiële achtergrond. Mogelijk aangevuld met bedrijfskundige ervaring.
 • Je hebt bewezen succesvol te zijn in het realiseren van verbeteringen en vernieuwingen, bij voorkeur in een non-profit omgeving.
 • Je begrijpt hoe bestuurlijke processen werken en beschikt over politiek-bestuurlijke sensitiviteit.
 • Je werkt autonoom. Je bent stimulerend en inspirerend voor je omgeving en stuurt je team ook op deze wijze aan.
 • Je hebt oog voor de verschillen die bij de scholen bestaan en werkt vanuit een klantgerichte houding.
 • Je snapt dat de wereld en samenleving snel veranderen en wat dit voor het onderwijs betekent.
 • Je kunt gefocust, planmatig en strategisch denken en werken. Je ziet de grote lijnen en houdt overzicht over jouw portefeuilles en eindverantwoordelijkheden.
 • Je bent een sterke, maar ook ‘prikkelende’ gesprekspartner voor het College van Bestuur (CvB) en de diverse directies. Je hebt zelfvertrouwen, lef en ‘omdenken’ gaat je prima af.
 • Je kunt reflecteren op je eigen handelen, je ook kwetsbaar opstellen en je staat open voor feedback.
 • Je beschikt over een WO werk- en denkniveau, verkregen uit relevante werkervaring.
 • Je bent omgevingsgericht en zoekt veel samenwerkingen op. Ook geef je zelf graag het goede voorbeeld.
 • En, ben jij -net als wij allemaal- verliefd op het onderwijs, heb je flair en humor? Dan heb je zeker een streepje voor.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 april 2020 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving op het Centraal Bureau Quadraam (CBQ) in Duiven. Je krijgt de verantwoordelijkheid om samen met het CvB, de school- en functionele directeuren de strategische agenda van Quadraam te realiseren. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden uit de CAO VO.
 • Een dienstverband voor één jaar met de intentie deze om te zetten naar een vast dienstverband.
 • Het salaris bedraagt minimaal € 4.942,- en maximaal € 6.604,- (schaal 14 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
 • Een vaste onkostenvergoeding van € 100,- per maand.
 • Veel vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer.
 • Een laptop en telefoon.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% van de kosten voor haar rekening neemt.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk en je eigen functie te creëren.

OVER ONS
Binnen Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep, is de afdeling Bedrijfsvoering dus een nieuw te vormen onderdeel van het Centraal Bureau Quadraam (CBQ). Het CBQ is de bovenschoolse organisatie die samen met de afdelingen Communicatie, HR & Organisatieontwikkeling, Onderwijs & Onderzoek en de nieuwe afdeling Bedrijfsvoering bijdraagt aan de continuïteit en kwaliteit van de bedrijfsvoering van Quadraam en haar scholen. De nieuwe afdeling Bedrijfsvoering wordt gevormd door samenvoeging van verschillende teams, waaronder business control, financiële administratie, inkoop, integrale backoffice, vastgoed en ICT. Onze nieuwe directeur wordt medeverantwoordelijk voor het vormgeven van de strategische koers en resultaten van de Quadraam-strategie.

Onder Quadraam vallen 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. Met een professionele organisatie en excellent werkgeverschap speelt Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner. Gezamenlijk geven we betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld! En hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten, medewerkers en MT- en directieleden krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven.

LATEN WE KENNISMAKEN
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze directeur HRM, Hans de Reus, 06-438 72978 of h.dereus@quadraam.nl. Ook kun je contact opnemen met Marieke de Wildt, adviseur recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie op 06- 456 41 694 (appen mag ook) of m.dewildt@quadraam.nl. Wij staan je graag te woord.

VERTEL ONS HOE JIJ HET ZIET
Herken jij jezelf in het profiel en ben jij ervan overtuigd dat jij de juiste match bent? Maak dan je interesse kenbaar via Meesterbaan. Dit kan tot en met 13 januari 2020. We ontvangen heel graag jouw motivatie en CV. Worden wij na het lezen van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste kennismaking. De eerste kennismaking en vervolggesprekken worden gepland vanaf 20 januari 2020.

Het opnemen van een persoonlijke pitch in een korte video en een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

P.s. Wij zijn niet alleen op zoek naar een directeur Bedrijfsvoering maar ook naar een directeur Onderwijs & Onderzoek. Meer weten? Bekijk de vacature op www.werkenbijquadraam.nl.Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Postbus 7

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!