Vacature niet meer actief

Trajectgroepbegeleider (1,2 fte)

De vacature

DE UITDAGING
Wij zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar Trajectgroepbegeleider voor de locatie Didam en Zonegge in de sector vmbo, havo en vwo.

JOUW PROFIEL
  • Jij bent in het bezit van een hbo Pedagogiek diploma. �
  • Jij weet leerlingen te motiveren en te inspireren in een veilige en uitdagende leeromgeving, zodat jij het beste uit hen weet te halen.
  • Jij kijkt naar de verschillende leerbehoeften van leerlingen en speelt daarop in met passende werkvormen.
  • Jij bent enthousiast en energiek en weet dit over te brengen op leerlingen en collega’s.
  • Jij hebt visie op jouw vak, denkt mee met de organisatie en levert op basis van ervaringen en ontwikkelingen een bijdrage aan vernieuwing en verbetering van ons onderwijs.

WIJ BIEDEN
Het betreft een reguliere aanstelling voor ongeveer 0,84 fte (5 dagen) op locatie Didam. De overige 0,34 fte (2 dagen), op locatie Zonegge, zijn ter vervanging vanwege een afwezige collega.� De CAO VO is van toepassing.

Het Liemers College is onderdeel van Quadraam. Quadraam staat voor een cultuur waarbij samenwerken, zelf- verantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert zij in de verdere ontplooiing daarvan.
www.quriuz.quadraam.nl


MEER INFORMATIE:
over het Liemers College vind je op www.liemerscollege.nl.
over Quadraam vind je op www.quadraam.nl.

Heb je nog vragen? De contactpersoon voor deze vacature is mevr. B. Dicker, Specialist Leerlingondersteuning, van het Liemers College, te bereiken via telefoonnummer 0316-583800.


REAGEREN
Reageren op deze vacature kan tot�21 juni 2018 via www.quadraam.nl, “vacatures”.
Voor de verwerking van sollicitaties maken wij gebruik van www.meesterbaan.nl.�

Let op! Sollicitaties buiten MeesterBaan om nemen wij niet in behandeling.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Zevenaar

Postbus 412

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!