Vacature niet meer actief

Receptionist / Gastheer- of vrouw 0,4 FTE (regulier)

De vacature

VACATURE RECEPTIONIST / GASTHEER OF -VROUW, 0,4 FTE (regulier)
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste receptionist / gastheer of -vrouw. Ben jij gastvrij, graag in contact met gasten en collega’s en zorg jij graag voor een warm welkom? Lees dan snel verder!

WAT GA JE DOEN?
Als receptionist / gastheer- of vrouw ben je het visitekaartje van Quadraam! Jij zorgt voor de afhandeling van de mail, telefoon en bestellingen. Je verwerkt de (digitale) post en zorgt ervoor dat de conferentie- en vergaderopstellingen in vergaderlocaties klaar staan. Daarnaast zorg je voor een warm ontvangst, maak je bezoekers wegwijs en zorg je ervoor dat de koffie en thee klaarstaat. Soms ben je verantwoordelijk voor de opening en sluiting van het gebouw.
Je bent proactief, zelfstandig en goed in staat om gestructureerd en accuraat te werken. Je herkent je in het woord ‘representatief’ en hebt een flexibele werkhouding.

Waarom werk ik bij Quadraam?
  • ‘Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!’
  • Het is een afwisselende baan met veel uitdaging. Geen enkele dag is hetzelfde. Omdat het een klein team is, is samenwerking en communicatie van groot belang.
OVER ONS
De Gelderse onderwijsgroep Quadraam is één van de grootste onderwijsbesturen van Nederland. Met bijna 1.600 medewerkers bieden wij aan ruim 13.000 leerlingen onderwijs op 14 scholen in de regio Arnhem, De Liemers en Overbetuwe. De diversiteit aan scholen maakt Quadraam een aantrekkelijk werkgever. Van praktijkonderwijs tot gymnasium en van regulier onderwijs tot Montessori. Quadraam biedt het allemaal. Hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Al onze medewerkers krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 maart 2020 een inspirerende en uitdagende werkomgeving bij Quadraam. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
  • Een jaarcontract met een dienstverband voor 0,4 FTE. Bij goed functioneren en voldoende formatie ontvang je na 1 jaar een vaste aanstelling.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 4. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.777,00 en maximaal € 2.464,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • Veel vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% van de kosten voor haar rekening neemt.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Om de functie goed uit te kunnen voeren, ben je minimaal in bezit van een mbo diploma. Verder beheers je de Nederlandse taal uitstekend en ben je communicatief vaardig. Bij voorkeur heb je enige ervaring in de horeca.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam lees je op www.quadraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Monic Boone, managementassistent. Monic is te bereiken via 06-23591226 of per mail: m.boone@quadraam.nl.

SOLLICITEREN
Reageren kan alleen via Meesterbaan tot en met 7 februari 2020. De gesprekken vinden plaats op 13 en 14 februari. Na de gesprekken kan het zijn dat we je vragen om een dagje mee te lopen in het team.

MEER WETEN!
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Postbus 7

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!