Vacature niet meer actief

Docent Natuurkunde/Techniek 2e graad 0,35-0,4 FTE

De vacature

Docent Natuurkunde / Techniek 2e graad, 0,35 – 0,4 FTE
Ben jij een enthousiaste docent natuurkunde? Wil jij graag lesgeven aan de onderbouw mavo en havo? Wil jij onze leerlingen alles leren over techniek en ze voorbereiden op een toekomst vol werkgelegenheid en mogelijkheden? Lees dan verder!

WAT GA JE DOEN?
Lessen natuurkunde en techniek verzorgen! Dit doe jij op een enthousiaste en bruisende manier, waarbij de nadruk ligt op het vak techniek in de eerste twee jaren van de onderbouw Mavo en Havo. Je geeft lessen Wetenschap & Techniek, waarin lesstof van het vak natuurkunde is verwerkt. De lessen Robotica kan door onze TOA gegeven worden aan een deel van de klas. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en past je werkvormen daar op aan. In bepaalde klassen wordt digitaal gewerkt. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, pro-actief, inspireren & motiveren.

Waarom werken op het Olympus College Arnhem?
· ‘Er is hier veel aandacht voor het inwerken en begeleiden van nieuwe docenten, dat is echt anders dan op andere scholen’
· ‘De sfeer is hier goed. Er is veel wederzijds respect tussen docenten en leerlingen’
· ‘We zijn een hele brede school met een grote diversiteit aan leerlingen. Dat maakt het zo interessant!’
· ‘Er is hier nauwelijks verloop, we zijn een hecht en sterk team’

OVER ONS
Het Olympus College is een school met het profiel Creatief en Sportief. Dit komt terug in onze lessen, maar ook bij de buitenles-activiteiten. Onze school streeft naar goed en breed onderwijs in een inspirerend klimaat. Om aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen maken we ons onderwijs aansprekend en eigentijds. We sluiten daarbij aan bij de verschillende stijlen van leren van leerlingen, met duidelijke kaders. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou zo snel mogelijk (natuurlijk in overleg) tot in ieder geval einde van het schooljaar een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.

· Je krijgt een tijdelijk contract voor 0,35-0,4 FTE tot in ieder geval einde van het schooljaar. Bevalt het werken binnen Quadraam? Dan komen we graag verder in contact met jou om te kijken wat nog andere mogelijkheden zijn.
· Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.747,00 en maximaal € 4.186,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
· 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
· Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
· Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
· Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
· Vakantieverlof tijdens de schoolvakanties.
· Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
· Mogelijkheid om door te groeien binnen zowel het Olympus college als binnen Quadraam.
· Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, ben jij in bezit van een 2e graad bevoegdheid docent natuurkunde en/of techniek. Heb je bijna je bevoegdheid op zak? Dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren. Verder ben je flexibel en enthousiast en maak je makkelijk contact met leerlingen en collega’s.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Olympus College lees je op www.quadraam.nl en www.olympuscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Bert Langkamp, opleidingsdirecteur. Bert is te bereiken via 026- 320 2877 of per mail: b.langkamp@olympuscollege.nl.

SOLLICITEREN
Reageren kan alleen via Meesterbaan tot en met 10 februari 2020. De gesprekken vinden kort daarna plaats.

MEER WETEN!
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Olympus 11

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!