Vacature niet meer actief

Ondersteuningscoordinator 1,0 FTE (vervanging)

De vacature

VACATURE ONDERSTEUNINGSCOORDINATOR, 1,0 FTE (vervanging)
Onze collega gaat in mei 2020 met zwangerschapsverlof. Daarom zijn op zoek naar een enthousiaste vervanger! Ben jij een stevige persoonlijkheid en een aanpakker? En wil jij voor genoemde periode een belangrijke spil zijn in de ondersteuning van onze leerlingen? Begeleid, coach en adviseer jij graag onze docenten en ons MT? Heb jij affiniteit met onze vmbo en mavo leerlingen? Lees dan verder of de rol als ondersteuningscoördinator bij ‘t Venster in Arnhem wat voor jou is.

WAT GA JE DOEN?
Je geeft leiding aan ons team van ondersteuningsprofessionals (leerlingbegeleiders, leerondersteuners, orthopedagoog en trajectbegeleiders). Je bent verantwoordelijk voor de tweedelijns begeleiding. Samen met jouw team zorg jij ervoor dat leerlingen die dat nodig hebben, de juiste zorg ontvangen. Jij volgt interne en externe ontwikkelingen op de voet. Ook adviseer jij de docententeams en het MT over jouw portefeuille.
In de periode van deze vervanging is de organisatie van screening en plaatsing van leerlingen een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van het ondersteuningsteam. Daarnaast vind je het leuk om gesprekken met ouders en collega’s te voeren over lastige onderwerpen. Ook ben je betrokken bij thema’s als beleidsvorming, verzuim, het pedagogisch klimaat, het schrijven van OPP’s, het schrijven en aanvragen van TLV’s en het contact met de samenwerkingsverbanden. Je vergadert wekelijks met het ondersteuningsteam.

Wie ben jij? Je bent een stevige persoonlijkheid. Zelfstandig, pro-actief werken en handelen geven jou veel energie! Je hebt oog voor de behoefte van leerlingen, ouders/opvoeders en collega’s. Je legt de verantwoordelijkheid bij de juiste betrokkenen. Je inspireert en motiveert jouw team.

Waarom werk ik op ’t Venster in Arnhem?
‘Ik heb als docent heel bewust voor ’t Venster gekozen. De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en direct. Hierdoor weet je wat je aan ze hebt en wat je van ze kan en mag verwachten. Op ’t Venster heb je als docent echt een toegevoegde waarde. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carriere. Dit spreekt mij als mens en docent erg aan!’ John van der Linde, docent Wiskunde Vmbo ‘t Venster

OVER ONS
Vmbo ’t Venster in Arnhem Noord biedt onderwijs in alle vmbo-leerwegen aan met drie profielen: sport, cultuur en ondernemen. Wij zijn een topsport talent school (LOOT-school) die talenten en topsporters extra faciliteiten biedt om studie en sport te kunnen combineren. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? We voelen ons samen verantwoordelijk, we gaan voor het beste resultaat en elk talent telt.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 25 mei 2020 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

· Je krijgt een tijdelijk contract van 25 mei tot 31 oktober voor 1,0 FTE.
· I.v.m. het aansluitend ouderschapsverlof van 1,5 dag per week behoort verlenging van de vervanging, bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid, tot de mogelijkheden.
· Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 2.651,00 en maximaal € 4.878,00 (schaal 11 CAO VO) bruto per maand. Dit is op basis van een fulltime dienstverband.
· Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
· Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
· Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
· Vrij tijdens de schoolvakanties.
· Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
· Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om de functie succesvol in te vullen, ben jij in bezit van een diploma pedagogiek of een vergelijkbare opleiding. Heb je een PABO of lerarenopleiding en al gewerkt in de functie van interne begeleider of ondersteuningscoordinator? Dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren! Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat je affiniteit hebt met onze vmbo leerlingen en ervaring hebt in het VMBO. Verder ben je flexibel en enthousiast en maak je makkelijk contact met leerlingen en collega’s.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en ’t Venster lees je op www.quadraam.nl en www.vmbo-venster.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Nathalie Jansen, Ondersteuningscoordinator. Nathalie is te bereiken via 026-320 9850 of per mail: n.jansen@vmbo-venster.nl.

SOLLICITEREN & GESPREKKEN
Reageren kan via Meesterbaan tot en met 28 februari 2020. De gesprekken vinden kort daarna plaats.

MEER WETEN!
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Thomas a Kempislaan 82

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!