Vacature niet meer actief

Business controller 0,8- 1,0 FTE

De vacature

VACATURE BUSINESS CONTROLLER 0,8-1,0 FTE

Versterk jij ons team met jouw advies en kritische blik? Ben jij financieel sterk onderlegd en heb jij een flexibele en ondernemende instelling? Ben jij de adviseur én sparringpartner voor onze directies, scholen en collega adviseurs? En wil jij onze ambities mee vormgeven? Ga dan aan de slag bij Quadraam!

DE FUNCTIE
Wij zoeken een flexibele en energieke business controller die onze directies en het College van Bestuur kan adviseren! Ons doel? Quadraam financieel voorspelbaar maken.

Onze business controllers kijken ver naar voren en adviseren en ondersteunen de directies van 14 middelbare scholen van Quadraam. Dat doen we vanuit de volgende perspectieven: strategie, bedrijfsvoering en financiën. Op basis van de analyses en het advies van Business Control worden de juiste beslissingen genomen. Daarmee creëren we financieel comfort bij directies en College van Bestuur.

Om ons team verder te versterken zoeken we een strategisch en financieel sterk onderlegde collega. Een sparringpartner die een bijdrage kan leveren aan complexe vraagstukken die vragen om integrale oplossingsrichtingen. Om waardevolle impact te maken is nauwe samenwerking met collega adviseurs van andere afdelingen (HRM, Informatiemanagement en Communicatie) cruciaal.

Quadraam is uniek in de wijze waarop gestuurd wordt op het behalen van haar strategische doelstellingen. In een gestroomlijnd proces komen de adviezen van adviseurs en die van directeuren bij het College van Bestuur. Als business controller ben je van begin tot eind betrokken bij besluitvorming over de thema’s in jouw portefeuille.

De functie en exacte taken, daar hebben we het nog wel over. Voor ons is het veel belangrijker om het te hebben over wat jíj komt brengen als persoon.

Wie ben jij?
Een business controller bij Quadraam heeft lef en doorzettingsvermogen. Met jouw persoonlijkheid maak je het verschil. Je loopt de organisatie in en neemt plaats aan de tafel waar de beslissingen worden genomen die jij met jouw expertise kunt beïnvloeden. Dat betekent dat jij dit aan ons kunt bieden:
 • Je bent energiek en enthousiast. Je durft op te vallen en jezelf te onderscheiden;
 • Je hebt een financiële achtergrond, bent analytisch sterk en proactief;
 • Je bent in staat te reflecteren op je eigen handelen en staat open voor feedback;
 • Je bent zelfbewust en je weet dat je met effectief samenwerken tot betere resultaten komt;
 • Je trekt verantwoordelijkheid naar je toe en je hebt het vermogen om veranderingen te initiëren;
 • Je kunt presenteren, beïnvloeden en adviseren. Soms ook improviseren, want niet altijd is alle informatie beschikbaar en toch wordt er een goed bedrijfseconomisch advies verwacht;
 • Je bent in staat om tegenkracht te bieden richting het CvB en de directeuren van diensten;
 • Jij bent enigszins ongeduldig en je denkt in kansen;
 • Je werkt in grote mate zelfstandig;
 • Je hebt oog voor de nieuwe ontwikkelingen rondom het onderwijs van de toekomst en geeft invulling aan jouw rol vanuit de maatschappelijke opdracht van Quadraam.
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 mei 2020 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving op het Centraal Bureau Quadraam (CBQ) in Duiven. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden uit de CAO VO.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan is een verlenging zeker bespreekbaar!
 • Je kunt aan de slag voor 0,8- 1,0 FTE. Werkdagen en tijden bepalen we in overleg en thuiswerken is zeker mogelijk.
 • Het salaris bedraagt minimaal € 3.459,- en maximaal € 5.403,- (schaal 12 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
 • Veel vrije dagen! (conform cao vo).
 • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer.
 • Een laptop en telefoon.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% van de kosten voor haar rekening neemt.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk en je eigen functie te creëren.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
OVER ONS
Onder Quadraam vallen 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. Met een professionele organisatie en excellent werkgeverschap speelt Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner. Gezamenlijk geven we betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld! En hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten, medewerkers en MT- en directieleden krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven.

WAT VRAGEN WIJ VERDER?
Om deze functie goed te kunnen vervullen beschik je over een sterke financiële achtergrond en minimaal HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting van bedrijfseconomie of controlling op HBO of WO niveau). Vanuit werkervaring weet jij wat nodig is om deze functie succesvol te vervullen.

LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 26 februari 2020 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Solliciteren kan via Meesterbaan.
Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze teamleider, Sybren Bitter, 06-20345729 of s.bitter@quadraam.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden in de week van 9 maart 2020.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Postbus 7

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!