Vacature niet meer actief

Docent Wiskunde 1e graad, ca 0,8 FTE

De vacature

VACATURE DOCENT WISKUNDE 1e GRAAD, ca 0,8 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)
Ben jij een zelfstandige docent Wiskunde? Weet jij leerlingen te boeien en breng jij wiskunde op een eigentijdse manier over? Toon jij graag initiatief en vind jij het een uitdaging mee te bouwen aan een school in groei en ontwikkeling? Ga dan aan de slag als docent wiskunde op het Lyceum Elst, de school met als motto “De keuze is aan jou!”.

WAT GA JE DOEN?
Wiskunde geven aan voornamelijk de bovenbouw! Dit doe jij op een enthousiaste manier. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben. Waar nodig pas jij je werkvormen daar op aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige, ondernemende en energieke collega voor je team. Jij herkent je in de woorden: zelfstandig, ondernemend, gericht op samenwerken, autonoom, resultaatgericht en initiatiefrijk.

Waarom werk ik op het Lyceum in Elst?
  • ‘Als je graag veel ontwikkelruimte wil krijgen en zelfstandig wilt werken zit je hier goed!
  • ‘Ik kan hier echt bezig zijn met de inhoud van mijn vak!’
  • ‘Eigen initiatief wordt gestimuleerd en gewaardeerd!’
  • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen’
OVER ONS
Het Lyceum Elst (vwo, havo, mavo) is een jonge, groeiende school met inmiddels 900 leerlingen in Elst (Gelderland). Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Onze schoolleiding geeft jou volop de ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven, want bij ons staat het resultaat voorop! Begeleiding vinden wij ook belangrijk.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou -in overleg per direct en 1 augustus 2020- een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

· Je gaat aan de slag voor +/- 0,8 FTE. Bij goed functioneren en voldoende formatie, behoort na 1 jaar een vaste aanstelling zeker tot de mogelijkheden.
· Je kunt direct al starten, maar het is ook mogelijk te beginnen vanaf het nieuwe schooljaar.
· Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB- LD, met minimaal € 2.747,- bruto per maand en maximaal € 5.546 - bruto per maand.
· 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
· Vrij tijdens de schoolvakanties.
· 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
· Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
· Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
· Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
· Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
· Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van een 1e graads bevoegdheid wiskunde. Heb je deze bevoegdheid bijna op zak? Ook dan nodigen wij jou van harte uit te reageren!

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 6 maart 2020 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze conrector, Wout Claessens. Wout is bereikbaar op 0481-362 920 of per mail w.claessens@lyceumelst.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.
Ook kan het zijn dat je je hebt aangemeld voor de speeddate op 3 maart of 7 april a.s. Wie weet ontmoeten wij jou daar!

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Elst

Auditorium 6

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!