Vacature niet meer actief

Bedrijfsjurist bij Quadraam

De vacature

VACATURE BEDRIJFSJURIST, 0,5 - 0,6 FTE

Ben jij een proactieve en enthousiaste bedrijfsjurist die juridische kwaliteiten met praktisch oplossend vermogen combineert? Ben jij scherp en graag met diverse vraagstukken bezig? Dan willen we je graag leren kennen!

WAT GA JE DOEN?
Wij zoeken een zelfstandige en energieke bedrijfsjurist die onze schooldirecteuren, managementteams, bestuurssecretaris en het College van Bestuur juridisch kan ondersteunen en adviseren.

Als jurist bij Quadraam ben je met verschillende zaken bezig. Van het ontwikkelen en implementeren van juridisch beleid tot en met het concreet begeleiden van ontslagprocedures. Je adviseert bij complexe vraagstukken, maar bent ook bezig met praktische juridische ondersteuning zoals het opstellen en beoordelen van overeenkomsten. Om een waardevolle bijdrage te leveren, werk je nauw samen met je collega’s van het bestuursbureau en de verschillende scholen. Ook heb je regelmatig contact met externe advocaten en notarissen.

WAT BRENG JE MEE?
 • Je bent analytisch sterk en proactief;
 • Lastige vraagstukken of gesprekken ga je niet uit de weg, sterker nog, die ga je graag aan!
 • Je hebt doorzettingsvermogen;
 • Je bent accuraat, zorgvuldig en besluitvaardig;
 • Je werkt graag in grote mate zelfstandig en durft ook zelfstandig beslissen te nemen;
 • Je bent in staat te reflecteren op je eigen handelen en staat open voor feedback;
 • Je bent zelfbewust en je weet dat je met effectief samenwerken tot betere resultaten komt;
 • Je beschikt over politiek-bestuurlijke sensitiviteit;
 • Je bent in staat om tegenkracht te bieden richting het CvB en de directeuren van de diverse scholen;
 • Je hebt een heldere en vlotte pen;
 • Je bent een netwerker en maakt makkelijk contact;
 • Je wacht niet af, maar gaat actief aan de slag;
 • Met jouw persoonlijkheid maak je het verschil.

WAT VRAGEN WIJ VERDER?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je, met goede resultaten, afgestudeerd als jurist (Nederlands recht). Heb jij een aantal jaar werkervaring op het gebied van arbeidsrecht, onderwijsrecht en/of aanbestedingsrecht, dan heb je zeker een streepje voor!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 juni 2020 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving op het Centraal Bureau Quadraam (CBQ) in Duiven. Je werkt in het team van de bestuurssecretaris. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden uit de CAO VO.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan is een verlenging zeker bespreekbaar!
 • Je kunt aan de slag voor 0,5- 0,6 FTE. Werkdagen en -tijden bepalen we in overleg en thuiswerken is zeker mogelijk.
 • Het salaris bedraagt minimaal € 3.561,- en maximaal € 5.546, - (schaal 12 cao vo) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
 • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg of aankopen doen.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer.
 • Een laptop en telefoon.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% van de kosten voor haar rekening neemt.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk en je eigen functie te creëren.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.

OVER ONS
Onder Quadraam vallen 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. Met een professionele organisatie en excellent werkgeverschap speelt Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner. Gezamenlijk geven we betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld! En hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten, medewerkers en MT- en directieleden krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven.


LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 19 maart 2020 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Solliciteren kan via Meesterbaan.
Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze bestuurssecretaris, mr. Roeland Jansen. Roeland is bereikbaar via 06- 19902991 of per mail r.jansen@quadraam.nl. Worden wij enthousiast van jouw reactie? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden in de eerste week van april 2020.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.


Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Postbus 7

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!