Vacature niet meer actief

Docent Techniek/ D&P of studerend

De vacature

Docent Techniek/ Dienstverlening & Producten 0,5- 1,0 FTE (regulier)

Wij zijn op zoek naar (technisch) talent!


Wij verwachten bij diverse vmbo/ mavo scholen vacatureruimte, zowel op kortere termijn als voor het nieuwe schooljaar 2020/2021.

Heb jij een passie voor je vak, maar vooral voor onze leerlingen? Wil jij onze leerlingen enthouiasmeren en meenemen in de wereld van techniek en/ of D&P? Solliciteer dan bij Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep met 14 VO scholen in Arnhem, de Liemers en Overbetuwe!

WIE BEN JIJ?
Lesgeven doe jij op een enthousiaste en motiverende manier. Je weet onze leerlingen te boeien. Ook daag je ze uit, en bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daarop aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: flexibel,enthousiast, pro-actief, teamspeler, stevige persoonlijkheid, inspireren & motiveren.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving op een van onze scholen (of misschien wel een combinatie). Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Het contract en het aantal uren stemmen we af als we elkaar gezien en gesproken hebben. We zijn daarin flexibel en bekijken graag de mogelijkheden en wensen!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald als docent in LB- LC. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.747,00 en maximaal € 4.878,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
OVER ONS
Onder Quadraam vallen 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. Met een professionele organisatie en excellent werkgeverschap speelt Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner. Gezamenlijk geven we betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld! En hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten, medewerkers en MT- en directieleden krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven.

WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een ondernemende en toegankelijke docenten Techniek/ D&P. Uiteraard ben je in bezit van een bevoegdheid. Heb je deze bijna op zak of heb je een andere bevoegdheid en ben je bereid binnen korte tijd de juiste bevoegdheid te halen? Ook dan zien we graag je reactie tegemoet! Sta je ervoor open om op verschillende scholen van Quadraam ingezet te worden, dan horen we dat graag.

LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Solliciteren kan via Meesterbaan. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Marieke de Wildt . Marieke is bereikbaar via 06-456 41 694 of per mail m.dewildt@quadraam.nl.

Meer informatie over Quadraam en de verschillende scholen lees je op werkenbijquadraam.nl.

Geef bij je sollicitatie aan welke school/ scholen je voorkeur hebben en voor hoeveel uren je beschikbaar bent

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Postbus 7

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!