Vacature niet meer actief

Docent Lichamelijke Opvoeding (0,4 fte)

De vacature

DE UITDAGING
Symbion is per 1 augustus 2018 opzoek naar een sportieve en enthousiaste docent Lichamelijke Opvoeding. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van gymlessen binnen het praktijkonderwijs, de organisatie van (buitenschoolse) sportactiviteiten en deelname aan Sport, Recreatie & Vrije tijd lessen (SRV).

DE OMGEVING
Symbion is een school voor praktijkonderwijs met ongeveer 215 leerlingen. Een professioneel team dat samenwerking en grote inzet hoog in het vaandel heeft staan, zorgt voor een goed pedagogisch en didactisch klimaat. Wij werken aan modern onderwijs, waarbij inbreng vanuit de professional zelf zeer gewaardeerd wordt.

JOUW PROFIEL
Naast een passende lesbevoegdheid, minimaal ALO, heb je ervaring met lesgeven aan leerlingen met sociaal-emotionele problematiek. Een diploma master Sen is een pré. Je weet een goede balans te brengen tussen pedagogisch en didactisch handelen. Je bent deskundig in het pedagogisch begeleiden van leerlingen en hebt een moderne professionele attitude waarbij je positieve duurzaamheid in gedrag wilt en kunt realiseren.

WIJ BIEDEN
Symbion maakt onderdeel uit van Quadraam. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert zij in de verdere ontplooiing daarvan. Voor permanente professionalisering worden dan ook alle middelen en mogelijkheden geboden door middel van een virtueel ontwikkelingscentrum (www.quriuz.nl).

Het betreft een reguliere aanstelling. De functie van docent LO is gewaardeerd in de LB schaal. De CAO VO is van toepassing.

MEER INFORMATIE
Meer informatie over Symbion staat op www.symbion-vo.nl, meer informatie over Quadraam is te vinden op www.quadraam.nl.

Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie? Hiervoor kun je contact opnemen met de heer Peter Breedveld, teamcoördinator, te bereiken via telefoonnummer 0316-583884.

REAGEREN
Reageren op deze vacature kan tot�29 juni�via www.quadraam.nl, “vacatures”.
Voor de verwerking van sollicitaties maken wij gebruik van www.meesterbaan.nl.�

LET OP ! Reacties buiten Meesterbaan om kunnen wij niet in behandeling nemen !

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Didam

Hoge Witteveld 2

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!