Vacature niet meer actief

Instructeur/ Docent Techniek & Creatief 0,3- 0,7 FTE (vervanging)

De vacature

VACATURE TECHNIEK EN CREATIEF, 0,3- 0,7 FTE (vervanging)

Ben jij een enthousiaste instructeur/ docent techniek/ creatief en wil jij jouw liefde voor fietstechniek, metaaltechniek, schildertechniek en/ of houttechniek overdragen aan onze leerlingen? Ben jij iemand die aanvoelt en begrijpt wat onze verschillende leerlingen nodig hebben? Weet jij als geen ander verbinding te maken en begrijp jij dat leren pas leuk en mogelijk wordt als je goed contact hebt met onze leerlingen? Ga dan tijdelijk aan de slag bij Symbion, de praktijkschool in Didam!

WAT GA JE DOEN?
Lessen techniek verzorgen, en indien mogelijk ook nog een blokuur creatief. Dit alles doe jij op een enthousiaste en toegankelijke manier. Jij maakt makkelijk verbinding en bent oprecht geïnteresseerd in de leefwereld van de leerlingen. Je helpt en begeleidt hen tijdens de les en zorgt ervoor dat er veilig en goed gewerkt kan worden. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Het vak is nog volop in ontwikkeling en je hebt hierbij een pro-actieve inbreng en houding.

Kun je een deel van de uren verzorgen, of denk je een andere toegevoegde waarde te kunnen bieden, ook dan nodigen wij je graag uit!

WAAROM WERK IK BIJ SYMBION?
‘Ik ben een luisterend oor en coach. Ik zie kansen en mogelijkheden bij iedere leerling en kan de talenten van de leerlingen verder ontwikkelen.’
‘Het gaat verder dan alleen onderwijs. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.’

OVER ONS
Symbion is de praktijkschool in de Liemers en biedt onderwijs aan ongeveer 200 leerlingen. Modern en uitdagend onderwijs, 21st century skills, coachend begeleiden en regie bij de leerling zijn de belangrijkste thema’s waar wij aan werken! Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Onze kernwaarden? Motiveren en inspireren, leren van elkaar, ambitieus en denken vanuit kansen!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per direct (of zo snel als mogelijk) een inspirerende en uitdagende werkomgeving op onze locatie in Didam. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een tijdelijk contract met een dienstverband voor 0,6 FTE tot 23 april a.s.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald als instructeur B of (indien bevoegd) docent in LB.
  • Veel vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Dit bedrag wordt na rato direct verrekend met je salaris.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Een collega die graag onze leerlingen mee kan nemen in het vak techniek en kan enthousiasmeren en inspireren! Wat wij verder van je vragen is een prettige werkhouding. Iemand die het heerlijk vindt om met onze leerlingen samen te werken en affiniteit met hen heeft. Jouw persoonlijkheid zorgt ervoor dat de kinderen graag bij je komen. Ook ben je een fijne collega voor het team en heb je humor? Dan heb je sowieso een streepje bij ons voor.

Bij voorkeur heb je een bevoegdheid in de richting techniek of soortgelijk. Heb je een andere bevoegdheid zoals PABO of ben je zij-instromer? Ook dan nodigen wij je uit om te reageren.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en Symbion lees je op www.quadraam.nl en www.symbion.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze locatiedirecteur, Sjoerd Bloemberg. Sjoerd is bereikbaar op 0316 583 880 of per e-mail: s.bloemberg@symbion-vo.nl.
LET OP! Alleen reacties/ sollicitaties via Meesterbaan kunnen wij in behandeling nemen.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet!


Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Didam

Hoge Witteveld 2

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!