Vacature niet meer actief

Docent Engels 2e graad, ca. 0,5 fte (vervanging)

De vacature

DOCENT ENGELS 2E GRAAD OP HET MAARTEN VAN ROSSEM ARNHEM, ca. 0,5 FTE (VERVANGING)
Onze enthousiaste en gedreven docent Engels is helaas afwezig. Daarom zijn wij met spoed op zoek naar een goede vervanger. Heb jij een groot hart voor onze vmbo leerlingen? Ben jij erop gericht om het maximale uit je leerlingen te halen? Begrijp jij ook dat leren pas leuk en mogelijk wordt als je goed contact hebt met onze leerlingen? Ga dan aan de slag op het Maarten van Rossem in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Lessen geven aan drie eerste klassen en eventueel mentoraat. Dit doe jij op een enthousiaste en toegankelijke manier. Jij maakt makkelijk verbinding en bent oprecht geïnteresseerd in de leefwereld van jouw leerlingen. Je helpt en begeleidt hen en zorgt ervoor dat er veilig en goed gewerkt kan worden. Jij kunt goed differentiëren en beschikt over pedagogische kwaliteiten. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Je denkt met het onderwijsteam onderbouw en graag proactief mee over innovaties en nieuwe ontwikkelingen. Je herkent jezelf in de woorden: leergierig, betrokken, helpen, begeleiden/ coachen, samenwerken en flexibel en coachen.

DE MISSIE VAN ONZE DOCENTEN!
· ‘Ik leg de lat hoog en daag de leerlingen uit, want in ieder kind schuilt een talent. Ik zie volop kansen.’
· ‘Ik zie kansen en mogelijkheden bij iedere leerling en kan de talenten van de leerlingen verder ontwikkelen.’
· ‘Het gaat verder dan alleen onderwijs en het overbrengen van kennis. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.’


OVER ONS
Het Maarten van Rossem is volop in ontwikkeling. Ieder dag werken wij met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. Door goed onderwijs en goede begeleiding te verzorgen. Op een plek waar het leuk leren is en de praktijk centraal staat. Waar veel culturen samenkomen en we vertrouwen hebben in elkaar en elkaars talenten. Als wij ons ontwikkelen, doen de leerlingen dat ook!
Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een vmbo-school met ongeveer 400 leerlingen voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg. Maar wij bieden ook vakken op de theoretische leerweg aan. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk doe je dit wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Diversiteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou zo snel mogelijk (uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
· Je krijgt een contract voor ca. 0,5 FTE voor de duur van de vervanging.
· Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald als docent in LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.747,00 en maximaal € 4.186,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
· Vrij tijdens de schoolvakanties.
· 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
· Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze betalen we naar rato direct uit, naast je salaris.
· Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
· Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
· Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
· Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent, met sterk pedagogische kwaliteiten! Je bent in bezit van een 2e graads bevoegdheid Engels. Een bevoegdheid voor Duits is een pré.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Maarten van Rossem lees je op www.quadraam.nl en www.maartenvanrossem.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met onze afdelingsleider, Irene van Leersum. Irene is te bereiken via 0622549420 of per mail: i.vanleersum@maartenvanrossem.nl.

SOLLICITEREN & GESPREKKEN
Solliciteren kan alleen via Meesterbaan tot en met 23 maart 2020. Kort daarna hoor je van ons of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.
MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Groningensingel 1235

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!