Vacature niet meer actief

Verzuimspecialist/ trajectbegeleider 0,8-1,0 FTE

De vacature

VACATURE VERZUIMSPECIALIST/ TRAJECTBEGELEIDER, 0,8- 1,0 FTE (vervanging)
Onze collega is helaas (naar verwachting) langdurig ziek. Daarom zijn wij met spoed op zoek naar een goede vervanger die graag tijdelijk op Het Westeraam aan de slag wil. Meer weten? Lees dan snel verder.

WAT GA JE DOEN?
Onze leerlingen begeleiden! Het gaat om een gecombineerde taak voor Bureau Leerlingzaken en werkzaamheden voor onze kleinschalige trajectgroep. Werkzaamheden lopen gedurende de dag in elkaar over. Een leuke en afwisselende baan dus.

De werkzaamheden voor Bureau Leerlingzaken betreffen alle werkzaamheden die horen bij de verzuimregistratie van leerlingen, zoals verwerken ziekmeldingen, betermeldingen, verlofaanvragen, etc. Daarnaast worden er afspraken met leerlingen ingepland m.b.t. inhalen van lesuren of melden bij ongeoorloofd te laat. Er is veel telefonisch en emailcontact met ouders/verzorgers, een klantvriendelijke houding is belangrijk. Verder doet Bureau leerlingzaken de eerste opvang van de eruit gestuurde leerlingen.
De werkzaamheden voor de kleinschalige trajectvoorziening zijn gericht op het helpen van individuele leerlingen bij de opstart van de dag, ondersteunen bij een time-out, helpen met plannen en organiseren van het huiswerk en het bieden van luisterend oor.

Je bent een coach voor de leerlingen en een prettige en energieke collega voor ons team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, klantvriendelijk, flexibel, pro-actief, accuraat, administratief vaardig en communicatief sterk.

Waarom werk ik op Het Westeraam?
‘Ik ben hier gaan werken, omdat ik hier iets kan toevoegen. Het is meer dan alleen lesgeven’
‘We werken hier echt samen en gaan voor de gezamenlijke doelen’
‘Er is hier veel ruimte om jezelf te ontwikkelen’

OVER ONS
Het Westeraam is een jonge en sterk groeiende school in Elst (Gelderland). Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. We doen dat door goed onderwijs en goede begeleiding te verzorgen. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een VMBO school voor de basisberoeps, kaderberoeps en gemengde leerweg. Met ongeveer 450 leerlingen werken onze docenten iedere dag met veel toewijding en enthousiasme aan de toekomst van onze leerlingen. Wij werken nauw samen met Lyceum Elst (mavo, havo en vwo). Beide scholen staan op hetzelfde terrein. Wat ons kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Samen ontwikkelen, vertrouwen en verbinding!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per direct (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
  • Je krijgt een contract voor de duur van de vervanging van 0,8-1,0 FTE.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald als onderwijsassistent A. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.811,00 en maximaal € 2.588,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Dit bedrag wordt na rato direct verdisconteerd in je salaris.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere collega’s.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen heb jij ervaring als onderwijsassistent/ instructeur, pedagogische medewerker of een achtergrond in de pedagogiek. Verder vinden wij het belangrijk dat je affiniteit hebt met onze leerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 31 maart 2020 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Solliciteren kan via Meesterbaan. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste (online) gesprek. Deze zal plaatsvinden in de eerste week van april 2020. Door de omstandigheden zullen de gesprekken niet face-to-face plaatsvinden maar per Skype/ Teams Microsoft.

Meer informatie over Quadraam en Het Westeraam lees je op www.quadraam.nl en www.westeraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Dianne Sterk, zorg coördinator. Dianne is te bereiken via 06 24357274 of per mail: d.sterk@hetwesteraam.nl.


MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Elst

Auditorium 6

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!