Vacature niet meer actief

Docent wiskunde 2e graads (0,5 fte)

De vacature

DE UITDAGING
Met ingang van komend schooljaar zoeken wij een tweedegraads docent wiskunde voor 0,5 fte. Als docent ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van en geven van lessen wiskunde en rekenen. Dit doe je voor de onder- en bovenbouw van de mavo en mogelijk voor 1 of 2 havo-klassen. Vanuit je vakexpertise lever je een bijdrage aan het onderwijskundig klimaat binnen de opleiding. Verder draag je zorg voor de afstemming van onderwijsactiviteiten met anderen en bewaak je de kwaliteit van het onderwijs op jouw vakgebied. Tot slot zorg je voor een goede aansluiting van het vakgebied tussen onder- en bovenbouw.

JOUW PROFIEL
Je bent in het bezit van een 2e graads bevoegdheid wiskunde en hebt affiniteit en ervaring met leerlingen in de onder- en bovenbouw. Je gaat resultaatgericht en planmatig te werk. Je staat open voor vernieuwingen en je bent hierin ambitieus.

QUADRAAM
Het Candea College is onderdeel van Quadraam. Onder Quadraam vallen dertien scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan.
Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert zij in de verdere ontplooiing daarvan. Voor permanente professionalisering worden dan ook alle middelen en mogelijkheden geboden door middel van een ontwikkelingscentrum (www.quriuz.quadraam.nl).

DE OMGEVING
Je wordt geplaatst in het opleidingsteam mavo. Dit betekent dat je terechtkomt in een ervaren team. Het uitgangspunt van het onderwijs binnen de afdeling is het creëren van een uitdagende, veilige leeromgeving, waar leerlingen actief en zelfstandig kunnen werken en waar actueel en samenhangend onderwijs wordt aangeboden.
WIJ BIEDEN
Het betreft een tijdelijk dienstverband. De salariëring geschiedt op basis van functieschaal LB. De CAO VO is van toepassing.

GEÏNTERESSEERD?
Meer informatie over de school vind je op www.candea.nl. Inlichtingen kun je inwinnen bij Hans Markhorst, opleidingsdirecteur, via telefoonnummer 06-20344580.

Reageren op deze vacature kan tot en met 24 juni 2018 via www.quadraam.nl, ‘vacatures’. Voor de verwerking van sollicitaties maken wij gebruik van www.meesterbaan.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 25 juni.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Saturnus 1

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!