Vacature niet meer actief

Medewerker applicatiebeheer/ leerling administratie

De vacature

Vacature medewerker Applicatiebeheer/ leerling administratie op het Candea College Duiven, 0,9 FTE (regulier)

Ben jij een zelfstandige en accurate applicatiebeheerder die ook graag bezig is met de leerling administratie? Lijkt het jou interessant om vanaf het nieuwe schooljaar aan de slag te gaan bij het Candea College in Duiven? Lees dan verder!

WAT GA JE DOEN?
Als applicatiebeheerder maak je het mogelijk dat de gebruikers zonder problemen aan de slag kunnen met Somtoday. Je draagt als applicatiebeheerder onder andere zorg voor de aanmaak van opleidingen, het bouwen en onderhouden van de cijferstructuur, het verwerken van mutaties alsmede de verwerking van alle relevante aanpassingen op verzoek van de schoolleiding. Ook regel je het overzetten van relevante gegevens voor de start van het nieuwe schooljaar en het bouwen van rapportages behoort eveneens tot je taken. Ook zorg je, in overleg, voor de autorisatie in Somtoday / Edugrip. Verder verricht je werkzaamheden t.b.v. de leerlingenadministratie; hieronder valt ook de examenadministratie. Je bent samen met je vier collega’s verantwoordelijk voor een accurate, tijdige en efficiënte verwerking van de gehele leerlingenadministratie.

Waarom werk ik op het Candea in Duiven?
 • ‘Geweldige onboarding! Alles is geregeld en staat klaar op het moment dat je start bij Candea. De randvoorwaarden zijn goed geregeld.’
 • ‘Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.’
 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd.’
 • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.’

OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Het Candea College is een middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo. Het vmbo is gevestigd op de locatie aan de Eltensestraat en havo/vwo op het Saturnes in Duiven. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij ook belangrijk. Wanneer je bij ons begint, staat alles voor je klaar. De eerste tijd kun je rekenen op begeleiding van een ervaren begeleider. Zo zorgen wij voor een goede start! Onze kernwaarden? Zelfstandig leren, coöperatief leren en betekenisvol leren.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Een jaarcontract met een dienstverband voor 0,9 FTE. Bevalt het beide kanten goed? Dan behoort een verlenging zeker tot de mogelijkheden!
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en aantoonbare ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 7 of 8. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.911,00 en maximaal € 3.374,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com.
 • Een standaard reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met collega’s.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE MEE?
Je bent proactief en zelfstandig! Aan een half woord heb je genoeg en je vindt gemakkelijk de weg binnen de school. Om alle taken goed uit te kunnen voeren ben je accuraat, klantvriendelijk, stressbestendig, flexibel en collegiaal. Jouw communicatieve vaardigheden zijn zowel mondeling als schriftelijk goed ontwikkeld en uiteraard ben je ICT-vaardig. Verder beschik je over HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding. Je hebt enkele jaren ervaring als administratief medewerker en applicatiebeheerder, bij voorkeur in het Voortgezet Onderwijs. Wat echt een vereiste is, is dat je ervaring hebt met Somtoday, Edugrip en/of andere schoolapplicaties/ administratiesystemen. Ervaring met Magister een mooie meerwaarde.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 17 april 2020 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Solliciteren kan via Meesterbaan. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste (online) gesprek. Door de omstandigheden zullen de gesprekken niet face-to-face plaatsvinden maar via Teams Microsoft.

Meer informatie over Quadraam en het Candea College lees je op www.quadraam.nl en www.candea.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Ben van den Anker, lid Centrale Directie. Ben is te bereiken via 0316- 367800 of 06- 10681181 en via b.vandenanker@candea.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Saturnus 1

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!