Vacature niet meer actief

Docent Natuurkunde 1e graad, 0,6 FTE

De vacature

Vacature docent Natuurkunde 1e graad, 0,6 FTE (regulier)
Ben jij een enthousiaste docent Natuurkunde? Laat jij leerlingen graag experimenteren en zelf ontdekken? Werk jij graag mee aan toekomstgericht Montessori onderwijs? Spreekt de werkwijze ‘leer mij het zelf te doen’ jou erg aan én wil jij lesgeven aan de bovenbouw en examenklassen van onze havo (incl. 2 fasen- vwo)? Ga dan aan de slag op het Montessori College in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Natuurkunde geven! Je gaat vooral lesgeven aan de bovenbouw van de havo (incl. 2 fasen- vwo). Ook verzorg je de examentrainingen. Dit doe jij op een enthousiaste en bruisende manier. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben. Waar nodig pas jij je werkvormen daar op aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Samen met je team krijg je ontwikkeltijd om te bouwen aan toekomstgericht onderwijs. Je denkt en werkt het liefst vanuit kansen en vertrouwen. Onze brede Montessori doelen: maatschappelijke betrokkenheid, creativiteit en persoonlijk leiderschap passen bij jou. Je herkent jezelf in de woorden: ‘leer mij het zelf te doen’ lef, samenwerken en groei.

Waarom werk ik op het Montessori Arnhem?
‘Ik mag hier, meer dan op andere scholen, experimenteren met de vakinhoud en de lesmethode!’
‘Voor mij is het samenwerken in een cluster, op een gezellige en warme school een groot pluspunt.’
‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.’

OVER ONS
Het Montessori College Arnhem is een kleinschalige school, vlakbij het centraal station van Arnhem. De school is goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare school voor tweefasen-vwo, havo en mavo. Wel hebben we een andere aanpak en kijk op leren. Persoonlijk leiderschap staat bij ons centraal: leerlingen zijn zelf verantwoordelijk voor hun werk. Wij begeleiden ze daarin en geven zo samen invulling aan ‘vrijheid in gebondenheid’. Wat ons verder kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw vak binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij ook belangrijk. Wanneer je bij ons begint, krijg je een training over het Montessori-onderwijs en word je begeleid door één van onze docentcoaches. Zo zorgen wij voor een goede start!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2020 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
  • Je gaat aan de slag voor 0,6 FTE. Bij goed functioneren en voldoende formatie, behoort na 1 jaar een vaste aanstelling zeker tot de mogelijkheden.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB-LD. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.747,00 en maximaal € 5.546,00 per maand. (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Vakantieverlof tijdens de schoolvakanties.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van een 1e graads bevoegdheid Natuurkunde. Heb je deze bevoegdheid bijna op zak? Ook dan nodigen wij jou van harte uit te reageren!

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor dinsdag 14 april aanstaande jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze directeur, Sander Luttje. Sander is bereikbaar op 026-320 9830 of per mail s.luttje@montessoriarnhem.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een digitaal sollicitatiegesprek via Microsoft Teams. We kiezen deze werkwijze uiteraard omdat we fysieke verplaatsingen in deze periode met RIVM-maatregelen zoveel mogelijk willen voorkomen. De gesprekken zullen naar verwachting plaatsvinden tussen 16 en 20 april 2020.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Utrechtseweg 174

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!