Vacature niet meer actief

Remedial Teacher/ specialist leerlingzorg A

De vacature

Vacature Remedial Teacher/ specialist leerlingenzorg A, 0,4 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)

Ben jij een gedreven remedial teacher? Wil jij graag jouw kennis en vaardigheden inzetten voor onze leerlingen in het vmbo die extra ondersteuning nodig hebben? Lijkt het jou interessant om aan de slag te gaan bij het Candea College in Duiven? Lees dan verder!

WAT GA JE DOEN?
Leerlingen begeleiden bij hun leerproblematiek. Waar nodig begeleid en ondersteun jij leerlingen in hun zorgvraag. Je verricht onderzoek en stelt begeleidingsplannen op. Je hebt veel overleg met belanghebbenden zoals leerjaarcoördinatoren en mentoren. Ook geef je voorlichting en verzorg je trainingen aan het onderwijsteam. Verder ben je waar nodig betrokken bij de ontwikkeling van het beleid en lever je hier waar nodig een bijdrage aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, pro-actief, inspireren & motiveren.

Waarom werk ik op het Candea in Duiven?
‘Geweldige onboarding! Alles is geregeld en staat klaar op het moment dat je start bij Candea. De randvoorwaarden zijn goed geregeld.’
‘Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.’
‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd.’
‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.’

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2020 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving op het Candea College, locatie Eltensestraat in Duiven. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden uit de CAO VO.
  • Je begint per 1 augustus 2020. Je krijgt een tijdelijk contract (met uitzicht op reguliere uren) voor 0,4 FTE.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 10. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.522,00 en maximaal € 4.186,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • Veel vrije dagen! (conform cao vo).
  • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% van de kosten voor haar rekening neemt.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk en je eigen functie te creëren.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere orthopedagogen.

OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een middelbare school voor alle niveaus. Van vmbo tot en met gymnasium en een technasium. Ook zijn wij een academische opleidingsschool en spelen wij een belangrijke maatschappelijke rol in Duiven en omgeving.
Op het Candea College is veel ruimte voor vernieuwende ideeën en eigen initiatieven. Wij zijn een zeer gezonde school en werken nauw samen met andere scholen en Quadraam.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, ben jij HBO opgeleid en heb jij bij voorkeur ervaring als specialist leerlingenzorg. Verder heb je aantoonbare affiniteit met onze vmbo leerlingen. En werk je al voor een van de scholen van Quadraam en wil je graag tijdelijk extra werken en/of deze functie vervullen? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren!

LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 8 mei 2020 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Solliciteren kan via www.werkenbijQuadraam.nl (Meesterbaan). Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste (online) gesprek. Door de omstandigheden zullen de gesprekken niet face-to-face plaatsvinden maar via Teams Microsoft.

Meer informatie over Quadraam en het Candea College lees je op www.quadraam.nl en www.candea.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Ben van den Anker, lid Centrale Directie. Ben is te bereiken via 0316- 367800 of 06- 10681181 en via b.vandenanker@candea.nl. (In verband met de meivakantie is Ben bereikbaar t/m 24 april 2020)

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Saturnus 1

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!