Vacature niet meer actief

Pedagogisch concierge / dagroosteraar, 0,5 fte

De vacature

Vacature pedagogisch concierge / dagroosteraar op het Candea College Duiven, 0,5 FTE met doorgroeimogelijkheden naar de toekomst (regulier)
Ben jij onze nieuwe enthousiaste concierge en dagroosteraar? Ben jij handig en een echte aanpakker? Werk jij graag zelfstandig en ben je een doener? Lijkt het jou interessant om aan de slag te gaan bij het Candea College in Duiven? Lees dan verder!

WAT GA JE DOEN?
In jouw baan als pedagogisch concierge draag je mede zorg voor een veilig en positief leer- en leefklimaat in onze school. Dit doe je door het houden van toezicht in het gebouw/schoolterrein, het aanspreken van leerlingen op (on-)gewenst gedrag en het verrichten van ondersteunde facilitaire werkzaamheden. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het goed verlopen van pauze-surveillance. Als pedagogisch concierge heb je een voorbeeldfunctie en ben je een echte ‘spil’ in de school. Je hebt overzicht over het geheel en je bent in staat om probleemsituaties in te schatten en proactief gesprekken met leerlingen en collega’s te voeren. Zo voer je (preventief) gesprekken met leerlingen naar aanleiding van ongewenst gedrag op school.

Het maken van het dagrooster in samenwerking met de roosterkamer is een cruciale component van je baan. Iedere dag pas je het rooster aan voor leerlingen en docenten waar dat nodig is. Je maakt dagroosters op basis van actuele ziekmeldingen, toetsweken, examens en activiteitenweken en communiceert deze wijzigingen naar leerlingen en docenten. Het dagelijks aanwezig zijn in de ochtenduren is daarom essentieel.
Het opstellen van proefwerkroosters zal op termijn ook tot je werkzaamheden gaan behoren. Hierbij rooster je centrale toetsen door het jaar heen, zet lokalen en surveillanten in en plant rapportvergaderingen. Hiervoor overleg je met leerjaar coördinatoren, opleidingsdirectie, surveillanten en leerlingadministratie.

De verdeling van de werkzaamheden is 0,2 FTE pedagogisch concierge en 0,3 FTE dagrooster.

Waarom werk ik op het Candea in Duiven?
‘Geweldige onboarding! Alles is geregeld en staat klaar op het moment dat je start bij Candea. De randvoorwaarden zijn goed geregeld.’
‘Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.’
‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd.’
‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.’

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2020 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving op het Candea College. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden uit de CAO VO.
  • Je krijgt een jaarcontract voor 0,5 FTE (met uitzicht op grotere benoemingsomvang). Bij goed functioneren en voldoende formatie behoort een vast dienstverband na 1 jaar zeker tot de mogelijkheden.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 5 of 6. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.811,00 en maximaal € 2.710,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • Veel vrije dagen!
  • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% van de kosten voor haar rekening neemt.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk en je eigen functie te creëren.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere orthopedagogen.

OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een middelbare school voor alle niveaus. Van vmbo tot en met gymnasium en een technasium. Ook zijn wij een academische opleidingsschool en spelen wij een belangrijke maatschappelijke rol in Duiven en omgeving.
Op het Candea College is veel ruimte voor vernieuwende ideeën en eigen initiatieven. Wij zijn een zeer gezonde school en werken nauw samen met andere scholen en Quadraam.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, ben jij MBO opgeleid en heb jij bij voorkeur ervaring als facilitair medewerker of roosteraar. Daarnaast ben je pro-actief en zelfstandig. Om alle taken goed uit te kunnen voeren ben je accuraat, klantvriendelijk, stressbestendig, flexibel en collegiaal. Ook ben je communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Verder heb je aantoonbare affiniteit met onze leerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 8 mei 2020 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Solliciteren kan via Meesterbaan. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste (online) gesprek. Door de omstandigheden zullen de gesprekken niet face-to-face plaatsvinden maar via Teams Microsoft.

Meer informatie over Quadraam en het Candea College lees je op www.quadraam.nl en www.candea.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Ben van den Anker, lid Centrale Directie. Ben is te bereiken via 0316- 367800 of 06- 10681181 en via b.vandenanker@candea.nl. (In verband met de meivakantie is Ben bereikbaar t/m 24 april 2020)

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Saturnus 1

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!