Vacature niet meer actief

Business controller 0,8- 1,0 FTE

De vacature

Business Controller bij Quadraam, 0,8-1,0 FTE

(De werving van deze vacature verloopt via Talent in Control)

Controllers bij Quadraam hebben lef, doorzettingsvermogen en leggen verbinding. Jij loopt de organisatie in en neemt plaats aan de tafel waar beslissingen worden genomen. Je bent sensitief, herkent belangen en neemt waar mogelijk het voortouw in een dialoog.
Om het team control bij onze opdrachtgever verder te versterken zoeken wij een strategisch en financieel ijzersterk onderlegde controller. Een professional die overtuigend en energiek is. Iemand die inspireert en geïnspireerd wil worden en die zich laat zien in deze lerende organisatie. Als business controller ben je van begin tot eind betrokken bij besluitvorming over de thema’s in jouw portefeuille. De organisatie is uniek in de wijze waarop gestuurd wordt op het behalen van strategische doelstellingen. In een gestroomlijnd proces komen de adviezen van controllers en die van schooldirectie bij het College van Bestuur. Nieuwsgierig? We leggen jou graag in een persoonlijk gesprek uit hoe dat werkt.

De organisatie
Quadraam is de opdrachtgever. Dit is een scholengemeenschap met meer dan 13.000 leerlingen en ruim 1500 medewerkers, die het onderwijs organiseren op 14 scholen (20 locaties) in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Van praktijkschool tot gymnasium of international school, van montessori-onderwijs tot technasium en van sport- en cultuur- tot bêta-profiel.
De besturingsfilosofie is gericht op samenwerken, plezier, open cultuur en ontwikkeling. Gezamenlijk geeft men betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld! En hoewel de scholen verschillend zijn, is transparantie en werken vanuit kansen aantoonbaar belangrijk voor de gehele groep. Bij Quadraam zijn de vakgebieden Bedrijfsvoering (oa Control, backoffice, vastgoed, inkoop, IM), HRM, Communicatie en Onderwijs & Onderzoek centraal ingericht. Men werkt vanuit processen en rollen en geeft op deze moderne wijze invulling aan deze onderdelen. Je werkt samen met jouw collega controllers (3x), assistent controllers en adviseurs op gebied van HR, informatiemanagement, communicatie en onderwijs.

De functie
Business controllers kijken bij onze opdrachtgever ver vooruit en werken direct samen met schooldirectie vanuit de volgende perspectieven: strategie, bedrijfsvoering en financiën.
Vraagstukken die jouw aandacht vragen zijn gevarieerd; van huisvesting tot subsidies en van innovatieve onderwijsvormen tot samenwerking met andere scholen of instanties. Je werkt samen met collega’s voor wie reflectie, feedback, groei en persoonlijk leiderschap belangrijke en actieve thema’s zijn. Wij zijn heel nieuwsgierig naar jou. De exacte functie en taken zijn mede afhankelijk van jouw interesse en talenten en dit bespreken we graag in een persoonlijk gesprek. Onze opdrachtgever biedt ruimte en vrijheid aan talentvolle professionals.

Voor wie?
Met jouw persoonlijkheid maak je het verschil. Mensen, processen en systemen veranderen constant in deze hectische tijden. Dat geeft jou juist extra motivatie om aandacht te krijgen voor ideeën en plannen.
  • Je bent energiek en enthousiast. Je durft op te vallen en jezelf te onderscheiden;
  • Je hebt een financiële achtergrond, jouw opleiding(en) zijn bij voorkeur op academisch bedrijfseconomisch niveau;
  • Je bent zelfbewust en je weet dat je met effectief samenwerken tot betere resultaten komt;
  • Je kunt presenteren, beïnvloeden en adviseren. Soms ook improviseren, want niet altijd is alle informatie beschikbaar.
  • Jij bent enigszins ongeduldig en je denkt in kansen;
  • Je bent in staat om tegenkracht te bieden richting schooldirectie.
  • Je hebt oog voor de nieuwe ontwikkelingen rondom het onderwijs van de toekomst;
  • Branche ervaring is niet vereist, maar wel 100% motivatie;
  • Naast werk vind je jouw privé leven zeker zo belangrijk, bij onze opdrachtgever heb je meer dan 10 weken vakantie per jaar.
Voorwaarden:
Salariëring:euro 3.400 - 5.400
Contractvorm:jaarcontract met uitzicht op vast
Inzet:32 - 36 uur
Start:in overleg

Meer informatie:
De werving en selectie van deze vacature verloopt via Talent in Control. Heb je vragen? Neem dan contact op met Jan Smith, consultant. Telefoon:0654301205 of per mail jan.smith@talentincontrol.com.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Postbus 7

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!