Vacature niet meer actief

Docent textiele werkvormen i.c.m. beeldend vormen (0.72 fte)

De vacature

DE UITDAGING
Per 1 augustus 2018 zijn we opzoek naar een enthousiaste docent textiele werkvormen die onze leerlingen dit vak kan leren. Iemand die het als een uitdaging ziet via dit vak de creativiteit van onze leerlingen te vergroten en hen kennis te laten maken met bij het vak passende elementen van kunst en cultuur. Je geeft les, aan de klassen 1 t/m 3, in textiele werkvormen in combinatie met beeldende vorming.
Het is in deze functie erg belangrijk om de leerlingen te stimuleren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Behalve een didactische uitdaging ligt er in het werk met deze leerlingen ook een stevige pedagogische uitdaging.

DE OMGEVING
Produs en Symbion zijn de twee scholen voor praktijkonderwijs van Quadraam, met ieder een eigen karakter. De samenwerking tussen deze twee scholen is de afgelopen tijd sterk geïntensiveerd, o.a. op onderwijs-inhoudelijk gebied. We werken in een kleinschalige onderwijssetting met klassen van 12 tot 16 leerlingen. We werken binnen de hele school met leerroutes. Leerlingen worden op basis van didactische mogelijkheden en sociaal emotionele ontwikkeling in de juiste leerroute geplaatst. Binnen de leerroutes werkt elke leerling bij elk vak op zijn eigen niveau en volgt daarbij vastgestelde leerlijnen. We proberen de leerling meer eigenaar te maken van zijn eigen leerproces door hem coachend te begeleiden. Daarnaast maken we veelvuldig gebruik van de digitale leeromgeving om de leerlingen op maat te bedienen en te stimuleren het maximale eruit te halen. Produs is gehuisvest in een modern gebouw waarbinnen een goed leerklimaat heerst.

JOUW PROFIEL
We zijn op zoek naar iemand met een afgeronde docentenopleiding beeldende vorming en vormgeving. Verder heb je een klantgerichte instelling en heb je aantoonbare affiniteit met leerlingen uit onze doelgroep. Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken en hebt een professionele houding.

WIJ BIEDEN
Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert zij in de verdere ontplooiing daarvan. Voor permanente professionalisering worden dan ook alle middelen en mogelijkheden geboden door middel van een ontwikkelingscentrum, zie: www.quriuz.nl.

Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast.
Deze functie wordt gewaardeerd conform schaal LB. De CAO VO is van toepassing.

MEER INFORMATIE
Meer informatie is te vinden op www.produsarnhem.nl. Informatie over Quadraam zie: www.quadraam.nl.�

Bij vragen of meer informatie kun je
contact opnemen met Grace Bagijn, Directeur, 026-3208830.

REAGEREN
Reageren op deze vacature kan tot�29 juni�via www.quadraam.nl, “vacatures”.
Voor de verwerking van sollicitaties maken wij gebruik van www.meesterbaan.nl.

De gesprekken zullen plaatsvinden vanaf 25 juni.

LET OP !! sollicitaties buiten Meesterbaan om kunnen wij niet behandeling nemen.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Leidenweg 60

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!