Vacature niet meer actief

Docent Lichamelijke Opvoeding (ca. 0,6 fte)

De vacature

DE UITDAGING
Wij zijn met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste LB docent Lichamelijke Opvoeding om lessen te verzorgen aan de onder- en bovenbouw. Je komt terecht in een jong en hecht team dat samen de ambitie heeft de school een plek te laten zijn waar leerlingen graag en goed leren.

De docent die wij zoeken werkt vanuit de overtuiging dat je door het leggen van relatie en het stimuleren van autonomie en competentie het maximale uit de leerling haalt. Naast de lessen biedt Lyceum Elst de leerlingen andere �mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Van docenten vragen we dat ze zich blijvend ontwikkelen en ondersteunen we je daarbij graag.

DE OMGEVING
Lyceum Elst is een jonge, actieve, groeiende school voor mavo-, havo- en vwo-onderwijs. In onze school werken we enthousiast samen aan de verdere professionalisering van onderwijs en begeleiding.

JOUW PROFIEL
Wij zoeken iemand die zich snel thuis gaat voelen binnen onze school en actief meedenkt en doet. Je werkt samen, luistert actief, neemt initiatief, durft fouten te maken, leert van conflicten en herstelt schade. Daarnaast breng je leerlingen, collega’s en ouders met elkaar in verbinding. Je wilt graag groeien.

WIJ BIEDEN
Lyceum Elst is onderdeel van Quadraam. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en
eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert zij in de verdere ontplooiing daarvan. Voor permanente professionalisering worden dan ook alle middelen en mogelijkheden
geboden door middel van een Virtueel Ontwikkel Centrum (www.voc-quadraam.nl).

Het betreft een vervangingsaanstelling voor ca. 0,6 fte, waarvan een deel het een vervangingsaanstelling betreft voor het hele jaar. De functie is gewaardeerd conform de LB-schaal. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De CAO VO is van toepassing.

MEER INFORMATIE
Meer informatie over Lyceum Elst staat op www.lyceumelst.nl, meer informatie over Quadraam is te vinden op www.quadraam.nl.

Bij vragen of voor meer informatie kun je contact opnemen met de
heer Wout Claessens, Conrector onderbouw, telefoonnummer 0481-362920.

REAGEREN
Reageren op deze vacature kan tot en met 26�juni 2018 via www.quadraam.nl, “vacatures”.
Voor de verwerking van sollicitaties maken wij gebruik van www.meesterbaan.nl.�

LET OP ! Sollicitaties buiten meesterbaan om kunnen wij niet in behandeling nemen !

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Elst

Auditorium 6

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'