Vacature niet meer actief

Docent geschiedenis 2e graads (0,6 fte)

De vacature

DE UITDAGING
Wij zijn met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste docent tweedegraads geschiedenis. Als docent geef je les aan mavo klassen. Je komt terecht in een jong en hecht team dat samen de ambitie heeft de school een plek te laten zijn waar leerlingen graag en goed leren.

De docent die wij zoeken werkt vanuit de overtuiging dat je door het leggen van relatie, en het stimuleren van autonomie en competentie, het maximale uit de leerling haalt.
Naast de lessen biedt Lyceum Elst de leerlingen andere mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Van docenten vragen we dat ze zich blijvend ontwikkelen en ondersteunen we je daarbij graag.

DE OMGEVING
Lyceum Elst is een jonge, actieve, groeiende school voor mavo-, havo- en vwo-onderwijs. In onze school werken we enthousiast samen aan de verdere professionalisering van onderwijs en begeleiding.

JOUW PROFIEL
Wij zoeken een enthousiaste 2e graads docent geschiedenis die zich snel thuis gaat voelen binnen onze school en actief meedenkt en doet. Je werkt samen, luistert actief, neemt initiatief, durft fouten te maken, leert van conflicten en herstelt schade. Daarnaast breng je leerlingen, collega’s en ouders met elkaar in verbinding. Verder heb je veel affiniteit met mavoleerlingen. Tot slot ben je een goede examendocent of je wilt uitgroeien tot een goede examendocent mavo.

WIJ BIEDEN
Wij bieden een aanstelling die voor een deel bestaat uit vervanging voor een heel schooljaar en voor een deel uit reguliere uren

Deze functie is ingeschaald conform de LB schaal.
Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De CAO VO is van toepassing.

Lyceum Elst maakt deel uit van Quadraam. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en
eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert zij in de verdere ontplooiing daarvan. Voor permanente professionalisering worden dan ook alle middelen en mogelijkheden geboden door middel van een ontwikkelingscentrum www.quriuz.nl.

MEER INFORMATIE
Meer informatie over Lyceum Elst staat op www.lyceumelst.nl.�
Meer informatie over Quadraam is te vinden op www.quadraam.nl.

Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie? Daarvoor kun je contact opnemen met Wout Claessens, conrector, telefoonnummer 0481-362920.

REAGEREN
Reageren op deze vacature kan tot 25 juni 2018 via www.quadraam.nl, ‘vacatures’.

Voor de verwerking van sollicitaties maken wij gebruik van
www.meesterbaan.nl. Als je op de vacature van je interesse klikt, word je direct doorgelinkt naar meesterbaan.

LET OP !! Sollicitaties buiten Meesterbaan om kunnen wij niet in behandeling nemen.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Elst

Auditorium 6

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!