Vacature niet meer actief

Docent Wiskunde 1e of 2e graad (0,6 fte)

De vacature

DE UITDAGING
Wij zijn met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Wiskunde.� Je verzorgt lessen aan leerlingen in de onderbouw en mogelijk in de bovenbouw van de afdelingen havo en vwo. CPE is gewenst, zeer goede beheersing van het Engels is vereist.

JOUW PROFIEL
Jij beschikt over een 1e of 2e graads bevoegdheid voor het vak Wiskunde. Verder ben je een didacticus die de ontwikkeling van de leerling voorop stelt en dat zien wij terug in jouw lessen. Je neemt initiatief in het ontwikkelen van een eigen curriculum om de kwaliteit van het aanbod naar een nog hoger niveau te tillen. Jij bent de coach die oog heeft voor de talenten en uitdagingen van elke leerling. Op pedagogisch vlak durf je de touwtjes uit handen te geven en laat je de leerling aan het roer staan. Je werkt oplossingsgericht en staat stevig in je schoenen. Jij levert een actieve bijdrage aan de vele internationaliseringsactiviteiten van onze school en denkt proactief mee over continue vernieuwing van onze activiteiten. Hiermee draag je bij aan de kwaliteit van het onderwijs op het Lorentz. Jij stimuleert en motiveert de leerlingen tot een onderzoekende houding onder andere door hierin een voorbeeldrol te vervullen.

Kortom: een docent die bereid is om met onze leerlingen samen de wereld te ontdekken! Wij bieden veel extra’s aan de leerlingen en wij hebben ook hoge verwachtingen van onze leerlingen, dus jij als docent moet ook wat extra’s (blijven) bieden.

Als Lorentz docent ben je bereid om vakoverstijgend samen te werken met collega’s om mooie onderwijs programma’s te maken en weet je samen met ouders afspraken te maken om te komen tot een kwalitatief hoge begeleiding van de leerlingen. Je durft en bent in staat om buiten de bestaande en bekende kaders te denken en dit te vertalen naar innovatieve en kwalitatief hoogwaardige onderwijsopdrachten.

Past dit profiel bij jou en wordt je hier enthousiast van? Dan maken we graag kennis met jou!

WIJ BIEDEN
Het betreft een reguliere aanstelling. Deze functie is ingeschaald conform de LB schaal. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Het Lorentz Lyceum maakt onderdeel uit van Quadraam en is daarmee één van de 13� scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert zij in de verdere ontplooiing daarvan. Voor permanente professionalisering worden dan ook royale� middelen en mogelijkheden geboden door middel van een ontwikkelingscentrum (www.quriuz.nl).

MEER INFORMATIE
Meer informatie over het Lorentz Lyceum staat op www.lorentzlyceum.nl.

In geval van vragen over deze vacature of voor andere aanvullende informatie kun je contact opnemen met
mevrouw Caroline Herbermann, conrector onderwijs, te bereiken via telefoonnummer 026- 3202850.

REAGEREN
Reageren op deze vacature kan tot en met 27 juni 2018 via www.quadraam.nl, “vacatures”.
Voor de verwerking van sollicitaties maken wij gebruik van www.meesterbaan.nl.

LET OP !! sollicitaties buiten Meesterbaan om kunnen wij niet in behandeling nemen.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Groningensingel 1245

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!