Vacature niet meer actief

Docent Frans (0,5 – 0,8 fte)

De vacature

DE UITDAGING
Wij zijn per 1 augustus 2018 op zoek naar een eerstegraads docent Frans voor 13 tot 21 lessen (0,5-0,8 fte) in de onder- en bovenbouw van havo en vwo. Je levert vanuit je vakexpertise een bijdrage aan het onderwijskundig klimaat binnen de opleiding. Je draagt zorg voor de afstemming van onderwijsactiviteiten met anderen en bewaakt de kwaliteit van het onderwijs op jouw vakgebied. Je zorgt voor een goede aansluiting van het vakgebied tussen onder- en bovenbouw.

JOUW PROFIEL
Je bent in het bezit van een 1e graads bevoegdheid Frans en hebt affiniteit en ervaring met havo- en vwo-leerlingen. Je gaat resultaatgericht en planmatig te werk. Je staat open voor vernieuwingen.

QUADRAAM
Het Candea College is onderdeel van Quadraam. Onder Quadraam vallen dertien scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan.
Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert zij in de verdere ontplooiing daarvan. Voor permanente professionalisering worden dan ook alle middelen en mogelijkheden geboden door middel van een virtueel ontwikkelingscentrum (www.quriuz.quadraam.nl).

DE OMGEVING
Je wordt geplaatst in het opleidingsteam havo of vwo. Dit betekent dat je terechtkomt in een ervaren team. Het uitgangspunt van het onderwijs binnen zowel havo als vwo is het creëren van een uitdagende, veilige leeromgeving, waar leerlingen actief en zelfstandig kunnen werken en waar actueel en samenhangend onderwijs wordt aangeboden.

WIJ BIEDEN
Het betreft een tijdelijk dienstverband in verband met vervanging van buitengewoon verlof tot 31 december 2018. De salariëring geschiedt op basis van functieschaal LB.

GEÏNTERESSEERD?
Meer informatie over de school vind je op www.candea.nl. Inlichtingen kun je inwinnen bij Debby Kok, opleidingsdirecteur (d.kok@candea.nl).

Reageren op deze vacature kan tot en met�3�juli 2018 via www.quadraam.nl, ‘vacatures’.�De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern open gesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.�De vacature kan eerder worden gesloten als er voldoende geschikte�kandidaten zijn.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Saturnus 1

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!