Vacature niet meer actief

Docent Sport & bewegen (0,6 fte)

De vacature

DE UITDAGING
Wij zijn per 1 augustus 2018 op zoek naar een enthousiaste docent sport en bewegen. Je draagt bij aan de ontwikkeling van de leerlingen, het vak en aan de ontwikkeling van de school. Aan welke klassen je les gaat geven wordt in overleg besloten.

DE OMGEVING
Op Het Westeraam krijgen leerlingen een vmbo-opleiding die goed aansluit op het vervolgonderwijs. Wij zijn een school waar aandacht is voor het individu en waar leerlingen verantwoordelijkheden krijgen. Binnen ons team werken we enthousiast samen aan de verdere professionalisering van onderwijs en begeleiding.

JOUW PROFIEL
Wij zijn op zoek naar een 1e graads docent sport en bewegen die affiniteit en ervaring heeft met vmbo-leerlingen. Je weet een veilige en uitdagende leeromgeving te creëren. In jouw denken en handelen staat de leerling centraal.

WIJ BIEDEN
Het Westeraam is onderdeel van Quadraam. Onder Quadraam vallen veertien scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert zij in de verdere ontplooiing daarvan. Voor permanente professionalisering worden dan ook alle middelen en mogelijkheden geboden door middel van ons eigen virtueel ontwikkelingscentrum (www.quriuz.nl).

Het betreft een reguliere aanstelling. De functie is gewaardeerd conform de LB-schaal. �De CAO VO is van toepassing.

MEER INFORMATIE
Meer informatie over Het Westeraam staat op www.hetwesteraam.nl, meer informatie over Quadraam is te vinden op www.quadraam.nl.

Bij vragen of meer informatie kun je contact opnemen met A. Oostdam, afdelingsleider OB, via telefoonnummer 0481-362930.

REAGEREN
Reageren op deze vacature kan tot dinsdag 10 juli via www.quadraam.nl, “vacatures”.

Voor de verwerking van sollicitaties maken wij gebruik van www.meesterbaan.nl.�

LET OP! Sollicitaties buiten Meesterbaan nemen wij niet in behandeling.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en
extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Elst

Auditorium 6

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!