Vacature niet meer actief

Docent Lichamelijke Opvoeding (0,5 – 0,6 fte)

De vacature

DE UITDAGING
Per 1 augustus 2018 zijn wij op zoek naar een enthousiaste Docent lichamelijke opvoeding. Samen met jouw collega’s maak je het onderwijs op onze school ‘elke dag een beetje beter’. Je geeft les aan de klassen van zowel de onder- als bovenbouw van de mavo, havo en tweefasen-vwo.

DE OMGEVING
Montessori College Arnhem (MCA) is een kleinschalige en veilige school. In pedagogiek en didactiek vormt het gedachtegoed van Maria Montessori onze inspiratiebron. Het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap op alle niveaus staat daarbij centraal. Er is een cultuur die gebaseerd is op vertrouwen in elkaar en in jezelf. Op het MCA werken we vanuit gedeeld leiderschap.


JOUW PROFIEL
Je bent een bevoegd docent lichamelijke opvoeding. In jouw denken en handelen staat de leerling centraal. Je hebt affiniteit met het Montessori onderwijs of bent bereid je hierin te verdiepen. Je bent communicatief vaardig en op basis van samenwerking ga je oplossingsgericht te werk waarbij je buiten kaders durft te denken.

WIJ BIEDEN
Een fijne en bruisende school waarin medewerkers, leerlingen en ouders samen de school maken. Wij willen het waardevolle Montessori gedachtegoed ook in de toekomst het kompas laten zijn voor onderwijsontwikkeling op onze school. Het team zet hier de schouders onder. Ga jij met ons de uitdaging aan?

Montessori College Arnhem is onderdeel van Quadraam. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert zij in de verdere ontplooiing daarvan. Voor permanente professionalisering
worden dan ook middelen en mogelijkheden geboden onder andere door middel van ons eigen ontwikkelingscentrum Quriuz (www.quriuz.nl).

Het betreft een vervangingsaanstelling.
De functie is gewaardeerd conform de LB-schaal. De CAO VO is van toepassing.

MEER INFORMATIE
Meer informatie over Montessori College Arnhem staat op www.montessoriarnhem.nl.

Meer informatie over Quadraam is beschikbaar op www.quadraam.nl.

Bij vragen of meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Sander Luttje (Directeur) Bereikbaar via telefoonnummer 026-3209830.

REAGEREN
Reageren op deze vacature kan tot�9 juli�via www.quadraam.nl, “vacatures”.
Voor de verwerking van sollicitaties maken wij gebruik van www.meesterbaan.nl.

LET OP ! Sollicitaties buiten meesterbaan om kunnen wij niet in behandeling nemen.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Utrechtseweg 174

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!