Vacature niet meer actief

Docent Mens en Natuur 2e graads (0,56 fte)

De vacature

DE UITDAGING
Wij zijn per 1 augustus 2018 op zoek naar een 2e graads docent Biologie en/of Natuurkunde. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen binnen het domein Mens en Natuur in leerjaar 1 en leerjaar 2 van het vmbo.

Als docent Mens en Natuur ben je in staat om de theorie met de praktijk te verbinden. Je weet leerlingen te enthousiasmeren voor het vak en daagt hen door jouw lessen extra uit.

Verder draag je bij aan de ontwikkeling van de leerlingen, het vak en aan de ontwikkeling van de school.

DE OMGEVING
’t Venster is een school waar goede onderwijsresultaten voor iedere leerling centraal staan binnen een prettig en veilig leef-, werk-, en leerklimaat.

JOUW PROFIEL
Wij zijn op zoek naar een 2e graads docent Biologie en/of Natuurkunde die affiniteit en ervaring heeft met vmbo-leerlingen. Je weet een veilige en uitdagende leeromgeving te creëren. Je hebt visie op jouw vak, staat open voor onderwijskundige vernieuwingen en bent hierin ambitieus. Jij maakt jouw vak aansprekend. Je hebt interesse en ervaring in het ontwikkelen van het vak Mens en Natuur. En wilt ons verder helpen om het vak verder te ontwikkelen, implementeren en integreren binnen de school.

WIJ BIEDEN
‘t Venster is onderdeel van Quadraam Wij streven een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoorde-lijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeren wij in de verdere ontplooiing. Voor permanente professionalisering worden dan ook alle middelen en mogelijkheden geboden door middel van een� ontwikkelingscentrum (quriuz.nl).

Het betreft een reguliere aanstelling. De functie is gewaardeerd conform de LB-schaal.� De CAO VO is van toepassing.

MEER INFORMATIE
Meer informatie over ’t Venster staat op www.vmbo-venster.nl.

Bij vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jan Peter de Weijer, Afdelingsleider, bereikbaar via telefoonnummer 026-3209850.

REAGEREN
Reageren op deze vacature kan tot 7 juli 2018 via www.quadraam.nl, “vacatures”. De gesprekken vinden plaats op 9 en 10 juli.

Voor de verwerking van sollicitaties maken wij gebruik van www.meesterbaan.nl.

LET OP !! sollicitaties buiten Meesterbaan om kunnen wij niet in behandeling nemen.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en
extern opengesteld. Bij gelijke
geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Thomas a Kempislaan 82

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!