Vacature niet meer actief

Docent rekenen voor de afdeling ISK (0,8 fte)

De vacature

DE UITDAGING
Voor de afdeling ISK (Internationale Schakel Klassen) zijn we op zoek naar een ervaren docent rekenen die ons team komt versterken. Als docent zorg je ervoor dat leerlingen het rekenen goed onder de knie krijgen en daarin leg je sterk de verbinding met de Nederlandse taal. Je verricht �de reguliere werkzaamheden als docent maar de grootste uitdaging ligt in de doelgroep waar je dit mee en voor doet. Je hebt vakkennis en bovenal een warm hart voor deze doelgroep. Naast rekendocent ben je duo mentor van een eerstejaarsgroep.

DE OMGEVING
De afdeling ISK is onderdeel van VMBO ’t Venster en staat voor vier kernwaarden.

1.Samen: De school is een ontmoetingsplaats voor leerlingen, medewerkers en het thuisfront. De ISK is onderdeel van het netwerk van de leerling.

2. Veilig: Leerlingen krijgen binnen de ISK tijd om te ‘landen’ en kennis te maken met Nederland. De school biedt rust en een duidelijke structuur. Er is aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerling; pedagogisch handelen vormt hierbinnen de rode draad.

3. Ontwikkeling: De school biedt een relevant onderwijsprogramma passend bij de mogelijkheden van de leerling. De ontwikkeling van de leerling staat centraal.

4.Toekomst: Van de start af aan is de leerling bezig met beeld te krijgen van en te werken aan zijn toekomstperspectief.

JOUW PROFIEL
Deze doelgroep vraagt om een bijzondere aanpak, vandaar dat wij op zoek zijn naar een bijzondere collega!
Je bent enthousiast, je geeft niet snel op en je kunt goed improviseren. Jouw klassenmanagement is op orde. Daarnaast heb je de vakinhoudelijke en pedagogische competenties om stof goed over te brengen. Het belang van� differentiëren in de klas hoeven we jou niet uit te leggen.


Wij zoeken een docent rekenen die:
  • een afgeronde opleiding heeft waarmee je bekwaam bent om rekenen te geven; bijvoorbeeld 2e graads bevoegdheid economie of een pabo-opleiding;
  • bij voorkeur ervaring heeft met ISK-onderwijs;
  • goed met jongeren (12-15 jaar) van verschillende culturele achtergronden overweg kan.

WIJ BIEDEN
‘t Venster is onderdeel van Quadraam Wij streven een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijk-heid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert wij in de verdere ontplooiing. Voor permanente professionalisering worden dan ook alle middelen en mogelijkheden geboden via Quriuz Quadraam (www.quriuz.quadraam.nl).

Wij kunnen een tijdelijk dienstverband aanbieden, in eerste instantie tot 1 januari 2019. Afhankelijk van het leerlingenaantal worden de vervolg-mogelijkheden besproken. De functie van docent rekenen is gewaardeerd conform schaal LB. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VO.

MEER INFORMATIE
Meer informatie over ’t Venster staat op www.vmbo-venster.nl.
Bij vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Sanne van der Veen, via s.vanderveen@vmbo-venster.nl.

REAGEREN
Reageren kan tot 1 augustus 2018 via www.quadraam.nl, “vacatures”.
Voor de verwerking van sollicitaties maken wij gebruik van www.meesterbaan.nl.�

LET OP! Sollicitaties buiten Meesterbaan kunnen wij niet in� behandeling nemen!

Op vrijdag 17 augustus zullen de eerste gesprekken plaatsvinden.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Thomas a Kempislaan 82

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!