Vacature niet meer actief

Managementassistent (0,8 fte)

De vacature

DE UITDAGING
Het Lorentz Lyceum is in verband met ziektevervanging met spoed op zoek naar een managementassistent.
Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ondersteunen van het managementteam. Verder houd jij je bezig met het plannen van vergaderingen, bijhouden van email, schrijven van brieven, bijhouden van organisatie documenten, enz.

JOUW PROFIEL
Je bent per direct beschikbaar. Je bent minimaal in het bezit van een havodiploma aangevuld met een relevante vervolgopleiding op hbo-niveau. Verder beheers je de Nederlandse taal uitstekend, ben je communicatief en ICT-vaardig (Word, Excel, administratieve systemen) en werkt zeer nauwkeurig. Ook ben je proactief, zelfstandig en goed in staat om gestructureerd en accuraat te werken. Tot slot heb je een flexibele en stressbestendige werkhouding.

WIJ BIEDEN
Het betreft een tijdelijke aanstelling wegens ziektevervanging. In eerste instantatie duurt de vervanging�waarschijnlijk tot december 2019. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De CAO VO is van toepassing.

Het Lorentz Lyceum maakt onderdeel uit van Quadraam en is daarmee één van de 13 scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert zij in de verdere ontplooiing daarvan. Voor permanente professionalisering worden dan ook royale �middelen en mogelijkheden geboden door middel van o.a. het virtueel ontwikkelingscentrum (www.quriuz.nl).

MEER INFORMATIE
Meer informatie over het Lorentz Lyceum staat op www.lorentzlyceum.nl.

In geval van vragen over deze vacature of voor andere aanvullende informatie kun je contact opnemen via HRM@Quadraam.nl. Vanwege de zomervakantie zullen vragen vanaf 13 augustus�beantwoord worden. �

REAGEREN
Reageren op deze vacature kan tot en met�15 augustus 2018 via www.quadraam.nl, “vacatures”. Bij veel reacties kan het zijn dat de vacature eerder gesloten wordt.

Voor de verwerking van sollicitaties maken wij gebruik van www.meesterbaan.nl.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

LET OP !! sollicitaties buiten Meesterbaan om kunnen wij niet in behandeling nemen.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Groningensingel 1245

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!