Vacature niet meer actief

Relatiemanager (ca. 0,4 fte)

De vacature

DE UITDAGING
Zie jij het als een grote uitdaging om de naamsbekendheid van Rivers International School Arnhem binnen afzienbare tijd te versterken en te vergroten dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken een duizendpoot die onder andere aan de slag gaat met het opstellen van een marketingplan en hier uitvoering aan geeft, die contacten gaat leggen met netwerkorganisaties/
multinationals/universiteiten in de omgeving, die mogelijke geldstromen (subsidies) onderzoekt, maar ook iemand die bekijkt of de brochures en ander informatiemateriaal nog actueel en passend zijn en de website en social media bijhoudt.

Het is een nieuwe (tijdelijke) functie waarbij er sprake is van een mix van werkzaamheden op strategisch, tactisch en operationeel niveau.
��
JOUW PROFIEL
We zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft:
  • binnen het internationale werkveld (mogelijk heb je zelf expat-ervaring);
  • met het opzetten van internationale samenwerkingsverbanden;
  • met het opzetten van marketingplannen;
  • met digitale content management.
Je bent een netwerker, creatief, innovatief en samenwerkingsgericht. Je spreekt en schrijft daarnaast vloeiend Engels en Nederlands en bij voorkeur ook Duits. Het is daarnaast een pré als je over een eigen passend internationaal netwerk beschikt. Past dit profiel bij jou en ga je deze uitdaging graag met ons aan? Dan maken we graag kennis met jou!

WIJ BIEDEN
Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de duur van 9 maanden met ingang van 22 oktober 2018. Deze functie is ingeschaald conform schaal 11. De CAO VO is van toepassing.

Rivers International School is onderdeel van het Lorentz Lyceum, en een van de 14 scholen van de Gelderse onderwijsgroep Quadraam .Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeren wij in de verdere ontplooiing daarvan. Voor permanente professionalisering worden dan ook royale middelen en mogelijkheden geboden door middel van o.a. ons interne ontwikkelingscentrum (www.quriuz.nl).

HEB JE VRAGEN?
Meer informatie over Rivers International School staat op: http://www.riversarnhem.org/.
Meer informatie over het Lorentz Lyceum staat op: www.lorentzlyceum.nl.�
Meer informatie over Quadraam staat op www.quadraam.nl.

In geval van vragen over deze vacature of voor andere aanvullende informatie kun je contact opnemen met Jochen Katzer, headmaster Rivers International School Arnhem, via j.katzer@riversarnhem.org

LATEN WE KENNIS MAKEN!
Reageren op deze vacature kan tot en met 28 september via www.quadraam.nl, “vacatures”.

LET OP !! Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Groningensingel 1245

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!