Vacature niet meer actief

Docent Aardrijkskunde (1,0 fte)

De vacature

DE UITDAGING
Wij zijn per direct op zoek naar een Docent Aardrijkskunde voor de locatie Heerenmäten en Zonegge. Je verzorgt lessen aan leerlingen van de onderbouw (breed) tot aan de examenklas mavo.����

WAT BRENG JE MEE
Om de functie succesvol in te vullen:
  • ben je in het bezit van een 2e graads bevoegdheid aardrijkskunde.
  • weet je leerlingen te motiveren en te inspireren in een veilige en uitdagende leeromgeving, zodat jij het beste uit hen weet te halen.
  • kijk je naar de verschillende leerbehoeften van leerlingen en speelt daarop in met passende werkvormen.
  • weet jij je enthousiasme (en energie) over te brengen op leerlingen en collega’s.
  • heb je visie op jouw vak, denk je mee met de organisatie en levert op basis van ervaringen en ontwikkelingen een bijdrage aan vernieuwing en verbetering van ons onderwijs.

WIJ BIEDEN
Het Liemers College is onderdeel van Quadraam en is daarmee één van de 14 scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeren wij in de verdere ontplooiing. Je krijgt alle middelen en mogelijkheden voor permanente professionalisering aangeboden door middel van ons eigen ontwikkelingscentrum Quriuz (www.quriuz.nl).

Het betreft een tijdelijk dienstverband wegens ziektevervanging. Deze functie is ingeschaald conform de LB schaal. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De CAO VO is van toepassing.

HEB JE VRAGEN?
Meer informatie over het Liemers College vind je op www.liemerscollege.nl.
Meer informatie over Quadraam vind je op www.quadraam.nl.

De contactpersoon voor deze vacature is Louis Blumer, Docent Aardrijkskunde, te bereiken via telefoonnummer 0316-583800 en/of emailadres l.blumer@liemerscollege.nl

LATEN WE KENNIS MAKEN!
Je kunt op deze vacature reageren tot 27 september 2018. Wij behouden ons het recht voor om bij grote belangstelling de vacature eerder te sluiten.

LET OP! Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling. De vacature wordt tegelijkertijd in- enextern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

De gesprekken vinden zo snel mogelijk plaats.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Zevenaar

Postbus 412

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'