Vacature niet meer actief

Instructeur A/B/C (ca 0,8 fte)

De vacature

DE UITDAGING
Wij zijn zo spoedig mogelijk op zoek naar een enthousiaste instructeur, die op de afdeling topsport, dans en muziek leerlingen kan begeleiden bij het inhalen van achterstanden, opgelopen als gevolg van geoorloofd lesverzuim. Ook kun je leerlingen ‘leren leren’. Je werkt nauw samen met de docenten van alle afdelingen. In overleg en afstemming met die docenten verzorg je instructie en begeleiding aan individuele en grotere groepen leerlingen. Je verricht enkele administratieve werkzaamheden zoals het invoeren van leerlinggegevens in de daarvoor bestemde systemen. Ook kun je een rol krijgen in de begeleiding bij excursies.

WAT BRENG JE MEE?
Om de functie succesvol in te vullen:
  • Beschik je over een afgeronde PABO-opleiding of een vergelijkbare opleiding.
  • Heb je relevante werkervaring.
  • Beschik je over goede mondelinge en pedagogische vaardigheden.
  • Heb je affiniteit met topsport en cultuur.
  • Sta je boven de leerlingen en kun je de balans bewaken tussen meebewegen en afbakenen.
  • Ben je flexibel in je inzetbaarheid, kun je per direct beginnen of in ieder geval op zeer korte termijn en ben je beschikbaar van maandag tot en met donderdag.

WIJ BIEDEN
Het Beekdal Lyceum is de enige LOOT- en DAMU-school in Arnhem en omgeving. Samen met partners ArtEZ, Vitesse en CTO Papendal verzorgen wij onderwijs aan uitzonderlijke talenten op het gebied van sport, dans en muziek.

Het Beekdal Lyceum is onderdeel van Quadraam en is daarmee één van de 14 scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeren wij in de verdere ontplooiing. Je krijgt alle middelen en mogelijkheden voor permanente professionalisering aangeboden door middel van ons eigen ontwikkelingscentrum Quriuz (www.quriuz.nl).

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor ongeveer 0,8 fte. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De CAO VO is van toepassing.

HEB JE VRAGEN?
Meer informatie over het Beekdal Lyceum staat op www.beekdallyceum.nl.
Meer informatie over Quadraam is te vinden op www.quadraam.nl.� �

De contactpersoon voor deze vacature is Joep Timmermans, coördinator Topsport, Dans en Muziek, te bereiken via telefoonnummer 026 - 3209820.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Je kunt op deze vacature reageren tot 25 september 2018.
Wij behouden ons het recht voor om bij grote belangstelling de vacature eerder te sluiten.

LET OP !! Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Bernhardlaan 49

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!