Vacature niet meer actief

Docent Nederlands 1e graads (ca. 0,7 fte)

De vacature

DE UITDAGING
Wij zijn per direct opzoek naar een enthousiaste docent Nederlands 1e graad. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen Nederlands aan de bovenbouw van de secties mavo, havo en vwo.

WAT BRENG JE MEE?
Om de functie succesvol in te vullen:
  • ben je in het bezit van een 1e graads bevoegdheid Nederlands.
  • weet je leerlingen te motiveren en te inspireren in een veilige en uitdagende leeromgeving, zodat jij het beste uit hen weet te halen.
  • kijk je naar de verschillende leerbehoeften van leerlingen en speelt daarop in met passende werkvormen.
  • weet jij je enthousiasme (en energie) over te brengen op leerlingen en collega’s.
  • heb je visie op jouw vak, denk je mee met de organisatie en levert op basis van ervaringen en ontwikkelingen een bijdrage aan vernieuwing en verbetering van ons onderwijs.

WIJ BIEDEN
Lyceum Elst is onderdeel van Quadraam en is daarmee één van de 14 scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeren wij in de verdere ontplooiing. Je krijgt alle middelen en mogelijkheden voor permanente professionalisering aangeboden door middel van ons eigen ontwikkelingscentrum Quriuz (www.quriuz.nl).

Het betreft een tijdelijk dienstverband wegens zwangerschapsvervanging. Naar verwachting voor de periode vanaf heden tot 1 april 2019. Deze functie is ingeschaald conform de LB schaal. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De CAO VO is van toepassing.
��
HEB JE VRAGEN?
Meer informatie over Lyceum Elst staat op www.lyceumelst.nl.
Meer informatie over Quadraam is te vinden op www.quadraam.nl.

Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie? Daarvoor kun contact opnemen met Wout Claessens, conrector, telefoonnummer 0481-362920.

LATEN WE KENNIS MAKEN!
Je kunt op deze vacature reageren tot 22 november 2018. Wij behouden ons het recht voor om bij grote belangstelling de vacature eerder te sluiten.

LET OP! Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Elst

Auditorium 6

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!