Vacature niet meer actief

Administratief medewerker (0,4 fte)

De vacature

DE UITDAGING
We zijn per 22 oktober op zoek naar een allround administratief medewerker. Je gaat werken in een team van vier leden waarin alle administratieve taken door ieder van de verschillende teamleden kunnen worden uitgevoerd.

WAT BRENG JE MEE?
Om de functie succesvol in te vullen:
  • ben je in het bezit van een afgeronde MBO-opleiding;
  • ben je sociaal en communicatief vaardig;
  • ben je bekend met de processen of bereid om deze te leren rond de leerlingadministratie;
  • heb je affiniteit met het onderwijs;
  • ben je ICT-vaardig (Word, Excel, Magister);
  • werk je nauwkeurig en zie je verbanden tussen verschillende werkzaamheden.

WIJ BIEDEN
Het Beekdal Lyceum is onderdeel van Quadraam en is daarmee één van de 14 scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeren wij in de verdere ontplooiing. Je krijgt alle middelen en mogelijkheden voor permanente professionalisering aangeboden door middel van ons eigen ontwikkelingscentrum Quriuz (www.quriuz.nl).

Het betreft een reguliere aanstelling voor 0,4 fte. Hierbij gaat de voorkeur uit naar de woensdag en de donderdag. Deze functie is ingeschaald conform schaal 5. De CAO VO is van toepassing.

MEER INFORMATIE
Meer informatie over het Beekdal Lyceum staat op www.beekdallyceum.nl,
Meer informatie over Quadraam is te vinden op www.quadraam.nl.

Bij vragen of meer informatie met betrekking tot de vacature kun je contact opnemen met Alice Wolterinck, afdelingsleider, te bereiken via telefoonnummer 026-3209820.

REAGEREN
Reageren op deze vacature kan tot 16 oktober 2018 via www.quadraam.nl, ‘vacatures’. Wij behouden ons het recht voor om bij grote belangstelling de vacature eerder te sluiten.�

LET OP !! Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling.


Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Bernhardlaan 49

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'