Vacature niet meer actief

Docent Biologie (0,5 - 0,6 fte)

De vacature

DE UITDAGING
Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste docent Biologie. Je verzorgt je lessen aan de reguliere en vmbo+ leerlingen. Je begeleidt individuele en grotere groepen leerlingen.�Je surveilleert gedurende pauzes en maakt veel en makkelijk contact met leerlingen.

DE OMGEVING
Maarten van Rossem is een ondernemende en uitdagende vmbo school die er aan bijdraagt dat haar leerlingen zich optimaal ontwikkelen tot zelfbewuste, zelfredzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken jongeren, die nu en in de toekomst een duurzame bijdrage leveren aan de samenleving.

Maarten van Rossem is ook een plek om te leven, om met anderen plezier te maken, om met anderen verdriet te delen. Het is een plek waar we met elkaar kunnen samenleven ongeacht ieders afkomst of overtuiging.

WAT BRENG JE MEE?
Om de functie succesvol te vervullen, beschik je over een 2e graads bevoegdheid Biologie. Dankzij jouw enthousiasme en je affiniteit met het vak weet je het onderwijs op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden. Je draagt zorg voor een overzichtelijke, ordelijke en taakgerichte sfeer in je groep of klas en levert een professionele bijdrage aan een goed pedagogisch en didactisch klimaat op de school, aan een goede onderlinge samenwerking en aan een goede schoolorganisatie. Het spreekt voor zich dat je affiniteit hebt met VMBO leerlingen.

WIJ BIEDEN
Het betreft een tijdelijke benoeming, wegens vervanging. De functie is gewaardeerd conform de LB-schaal. De cao-vo is van toepassing.

MEER INFORMATIE
Maarten van Rossem is onderdeel van Quadraam. Onder Quadraam vallen dertien scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverant-woordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeren wij in de verdere ontplooiing daarvan. Je krijgt alle middelen en mogelijkheden voor permanente professionalisering aangeboden door middel van ons eigen ontwikkelingscentrum Quriuz (www.quriuz.nl).

Meer informatie over Maarten van Rossem staat op www.maartenvanrossem.nl

Voor meer informatie of vragen over de werkzaamheden kun je contact opnemen met Bjorn Vos, afdelingsleider, bereikbaar via telefoon 026 3202864 of 06 51027095.

LATEN WE KENNIS MAKEN!
Je kunt op deze vacature reageren tot 22 oktober 2018.

LET OP!
Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling.
De gesprekken vinden plaats op dinsdag 30 oktober a.s.
De vacature gaat gelijk in- en extern uit. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Groningensingel 1235

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!