Vacature niet meer actief

Groepsleerkracht (1,0 fte)

De vacature

DE UITDAGING
Wij zijn per direct op zoek naar een groepsleerkracht. Je gaat lesgeven aan een schakelbasisklas (1e klas) in de vakken: Nederlands, rekenen, wiskunde, mens & maatschappij. Je verzorgt voor deze klassen ook het mentoraat.

WAT BRENG JE MEE?
Om de functie succesvol in te vullen:
  • ben je bij voorkeur in het bezit van een 2e graads bevoegdheid of je bent bereid een verkorte opleiding daarvoor te volgen.
  • sta je open voor vernieuwingen en ben je ambitieus. �

WIJ BIEDEN
Het Westeraam is onderdeel van Quadraam en is daarmee één van de 14 scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeren wij in de verdere ontplooiing. Je krijgt alle middelen en mogelijkheden voor permanente professionalisering aangeboden door middel van ons eigen ontwikkelingscentrum Quriuz (www.quriuz.nl).

Het betreft een reguliere aanstelling voor 1,0 fte. Deze functie is ingeschaald conform de LB schaal. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De CAO VO is van toepassing.

HEB JE VRAGEN?
Meer informatie over Het Westeraam staat op www.hetwesteraam.nl, meer informatie over Quadraam is te vinden op www.quadraam.nl.

De contactpersoon voor deze vacature is A. Oostdam, afdelingsleider onderbouw, via telefoonnummer 0481-362930.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Je kunt op deze vacature reageren tot 2 november 2018. Wij behouden ons het recht voor om bij grote belangstelling de vacature eerder te sluiten. De gesprekken vinden plaats tussen 5 en 9 november 2018.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

LET OP! Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling.


Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Elst

Auditorium 6

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!