Vacature niet meer actief

Docent Kunst en Cultuur voor de afdeling ISK (0,6 fte)

De vacature

DE UITDAGING
Wil jij jouw creativiteit en passie voor het vak Kunst en Cultuur delen met leerlingen die net in Nederland zijn komen wonen? Voor de afdeling ISK van vmbo ’t Venster zijn wij per 17 december 2018 op zoek naar een docent(en) Kunst en Cultuur.

De lessen worden op dit moment vooral ingericht met houtbewerking. Je geeft les aan verschillende klassen met elk een eigen niveau en bent dan ook goed in staat de opdrachten daaropaan te passen. Naast het verzorgen van lessen, lever je een bijdrage aan het team en de ontwikkeling van het vak binnen het ISK-onderwijs.

WAT BRENG JE MEE?
Om de functie succesvol in te vullen:
  • ben je in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid Kunst en Cultuur.
  • heb je ruime ervaring in het verzorgen van lessen Kunst en Cultuur. Bij voorkeur binnen het ISK-onderwijs.
  • ben je enthousiast, geef je niet snel op en kun je goed improviseren.
  • is jouw klassenmanagement op orde.
  • heb je de vakinhoudelijke en pedagogische competenties om de stof goed over te brengen en te zien wat de individuele leerling nodig heeft.
  • weet jij van het belang van differentiëren in de klas.

WIJ BIEDEN
‘t Venster is onderdeel van Quadraam en is daarmee één van de 14 scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeren wij in de verdere ontplooiing. Je krijgt alle middelen en mogelijkheden voor permanente professionalisering aangeboden door middel van ons eigen ontwikkelingscentrum Quriuz (www.quriuz.nl).

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 0,6 fte. Afhankelijk van de leerlingenaantallen worden vervolg-mogelijkheden besproken.

De functie van docent Kunst en Cultuur is gewaardeerd conform schaal LB. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De CAO VO is van toepassing.

HEB JE VRAGEN?
Meer informatie over ’t Venster staat op www.vmbo-venster.nl.
Meer informatie over Quadraam is te vinden op www.quadraam.nl.��

Bij vragen of meer informatie over de ISK en deze vacature kun je contact opnemen met Marie-Jose Polman, locatieleider ISK Presikhaaf, bereikbaar via 06-30395329.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Je kunt op deze vacature reageren tot 25 november 2018.

Wij behouden ons het recht voor om bij grote belangstelling de vacature eerder te sluiten.

LET OP! Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Thomas a Kempislaan 82

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!